Skip to content
Raymarine's most advanced solid-state marine radar, the Quantum® 2 with doppler target identification technology
Raymarine's most advanced solid-state marine radar, the Quantum® 2 with doppler target identification technology

Press release -

Raymarine: FLIR Doppler Teknolojisine Sahip Raymarine Quantum 2 CHIRP Radar'ı Duyurdu

WILSONVILLE, YA DA 20 Mart 2018 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) bugün en gelişmiş katı hal denizcilik radarı olan, doppler hedef tanımlama teknolojisine sahip Quantum® 2'yi duyurdu. Raymarine'in ödüllü Axiom® çok işlevli ekranlarıyla entegre edilmek üzere tasarlanan Quantum 2, hem uzun hem de kısa menzillerde hareketli ve statik hedefleri akıllı şekilde tanımlayarak tekne kullanıcısının durumsal farkındalığını artırır.

Gelişmiş doppler işlemeyi kullanan Quantum 2, sabit hedeflere göre hareketli hedeflerden gelen radar yankı frekansı ötelemesini tespit etmesi için özellikle ayarlanmıştır. Quantum 2 daha sonra, yakınlaştıklarını (kırmızı) veya uzaklaştıklarını (yeşil) göstermek için hareketli hedefleri benzersiz renk kodlarıyla renklendirir. Bununla birlikte, Quantum 2; deniz taşıtının önünde bulunan 200 metre dahilindeki potansiyel tehlikeli statik hedefleri vurgulayarak ve renk kodlarıyla renklendirerek kaptanların seyirdeki yakın tehlikeleri tanımasını sağlayan yeni bir özellik olan Güvenlik Sektörü özelliğini getirir.

İleri seviye kullanıcılar ve profesyonel kaptanlar Quantum 2’nin 25-hedefli mini-otomatik radar çizim yardımından (MARPA) memnun kalacak. Esasen ABD Sahil Muhafaza ve diğer hızlı müdahale gemileri için tasarlanmış olan Quantum 2’nin MARPA özelliği doppler desteklidir; yani gelen temaslar radar ekranı tarafından otomatik olarak alınabilir. Bu, hedefleri manuel olarak alma veya hedef bölgeleri tanımlama ihtiyacını ortadan kaldırarak kaptanların iş yükünü azaltır ve kalabalık su yollarında seyri kolaylaştırır.

Quantum 2 ayrıca emsalsiz çözünürlük ve ayırma kalitesiyle tekneler, belirli işaretler, kayalar ve hava akımları gibi hedefleri görüntülemek için sıkıştırılmış, radar darbelerini kullanan CHIRP Darbe Sıkıştırma teknolojisine de sahiptir.Yalnızca 12,3 lbs. (5,6 kg) olan ağırlığıyla Quantum 2, geleneksel magnetron radarlardan yarıya kadar daha hafiftir. Quantum 2'nin esnek tasarımı, Raymarine çok işlevli ekranlara (MFD) Wi-Fi bağlantısına veya geleneksel kablolu yapılandırmaya olanak tanımasıyla kurulumu çok daha kolay hale getirir ve ek radar kablosu veya arayüz kutuları ihtiyacını ortadan kaldırır.

Quantum 2, tüm dünyada 2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren Raymarine yetkili bayi ağı üzerinden 1.949,99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Quantum 2 hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: www.raymarine.com/quantum2

####

Medya iletişimi:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR’ün hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "Dünyanın Altıncı Hissi" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir hesabını takip edin.

Raymarine Hakkında:

Denizcilik elektroniği sektöründe dünya lideri olan Raymarine, eğlence amaçlı denizcilik ve hafif ticari denizcilik sektörlerine yönelik en kapsamlı elektronik ürün gamına sahiptir. Yüksek performans ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış ödüllü ürünleri dünya çapındaki satıcı ve distribütör ağı aracılığıyla satılmaktadır. Radar, otomatik pilot, GPS, göstergeler, balık bulucular, iletişim çözümleri ve entegre sistemler Raymarine markalı ürün gamı arasında yer alır. Raymarine, termal görüntüleme alanında dünya lideri olan FLIR Systems'in bir markasıdır. Raymarine hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.raymarine.com adresini ziyaret edin.

Forward-Looking Statements
This press release contains forward-looking statements within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements may contain words such as “anticipates,” “estimates,” “expects,” “intends,” and “believes” and similar words and expressions and include the assumptions that underlie such statements. Such statements are based on current expectations, estimates, and projections based, in part, on potentially inaccurate assumptions made by management. These statements are not guarantees of future performance and involve risks and uncertainties that are difficult to predict. Therefore, actual outcomes and results may differ materially from what is expressed or forecasted in such forward-looking statements due to numerous factors. Such forward-looking statements speak only as of the date on which they are made and FLIR does not undertake any obligation to update any forward-looking statement to reflect events or circumstances after the date of this release, or for changes made to this document by wire services or Internet service providers.

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone