Skip to content
Tideman Boatsin uusi luotsivene on tarkoitettu aktiiviseen työelämään P&O Maritime Logisticsissa Mosambikissa, ja se on varustettu huippuluokan Raymarine-elektroniikalla.
Tideman Boatsin uusi luotsivene on tarkoitettu aktiiviseen työelämään P&O Maritime Logisticsissa Mosambikissa, ja se on varustettu huippuluokan Raymarine-elektroniikalla.

News -

TEKNIIKAN HUIPPUA EDUSTAVA RAYMARINEN ELEKTRONIIKKAPAKETTI P&O:N UUDELLE INDESTRUCTIBLELUOTSIVENEELLE

Offshore-tukialuksilla on rankka elämä, ja tämä on erityisen totta koskien luotsiveneitä, jotka kuljettavat miehistöä laivojen ja rannan välillä. Nämä alukset kulkevat suurilla nopeuksilla usein ankarissa olosuhteissa, ja niiltä odotetaan poikkeuksellisia turvallisuusstandardeja ja vastaavaa rakennelujuutta ja matkamukavuutta.

Noin 400 veneen laivaston omaava kunnioitettu kansainvälinen merenkulkuratkaisujen tarjoaja P&O Maritime Logistics vuokraa tukialuksia asiakkaille offshore-energia-, rahti- ja satamapalvelusektoreilla. Tärkeä tekijä P&O Maritimen menestykselle on hollantilainen laivanrakennusyritys Tideman Boats, joka on toimittanut yritykselle useita aluksia viime vuosien aikana.

Optimaalinen tietoisuus vaikeissa oloissa 

P&O Maritimen laivasto on juuri saanut vahvistukseksi Tidemanin radikaalisen HDPE-luotsiveneen, joka on tarkoitettu 24/7 offshore-käyttöön Mosambikin Maputon tukikohdasta. Pilottivene Indestructible tulee toimimaan hyvin vaikeissa olosuhteissa, joten tekniikan huippua edustavan Raymarineelektroniikan sovitus tulee olemaan eturintamassa parantamaan miehistön turvallisuutta, varmalle tiedonsiirrolle ja optimaaliselle tilannetietoisuudelle, jota vaaditaan tällaiseen toimintaan. Uuden luotsiveneen elektroniikan ytimessä on kaksi navigointiin tarkoitettua Raymarinen Axiom-monitoimikosketusnäyttöä, Axiom 12 ja Axiom 9, joita kiitetään niiden mukautettavista aloitusnäytöistään, jotka toimivat Raymarinen LightHouse 3 -käyttöjärjestelmällä. Nopea neliydinprosessori ja sisäänrakennettu RealVision 3D -kaikuluotain, joka kytkee suoraan RV-300 -rungonläpi asennettavan kaikuanturin Axiom-monitoiminäyttöihin ja antaa paremman kuvan siitä, mitä aluksen alla ja ympärillä on.

Kansainvälinen tuki 

Bruno Tideman Tideman Boatsista sanoi: "Monissa veneistämme on Raymarine-laitteet vakiovarusteena. Syy tähän on hyvin yksinkertainen. Tiedämme, että jos asennamme Raymarine-tuotteen, se toimii, ja tiedämme myös, että sillä on vahva kansainvälinen tuki. 95% aluksistamme toimitetaan Alankomaiden ulkopuolelle, joten ne eivät pysy huoltoalueellamme. Raymarinen kansainvälinen tukiverkosto tarkoittaa, että voimme luottaa niiden paikallisiin huoltomahdollisuuksiin, olivat veneet missä vain. Työskentelemme vain kansainvälisten tuotemerkkien kanssa." "Valitsemme hyttiveneisiin aina Axiom-kosketusnäytöt", Bruno sanoo, "ja avoveneisiin Raymarinen Element-monitoiminäytöt, koska jälkimmäisen näppäinkäyttöliittymä sopii paremmin kohteisiin, joissa ne altistuvat jatkuvasti säälle".

Törmäyksenesto

Luotsiveneessä on myös Raymarinen Quantum 2 CHIRP -tutka, korvaamattoman arvokas navigointiapu, sillä sen Dopplerkohteenkäsittelyteknologia voi nopeasti tunnistaa ja värikoodata liikkuvat kohteet vilkkailla merialueilla, joissa on paljon veneliikennettä ja siten tavallista suurempi törmäysvaara. Miehistön turvallisuutta parantaa entisestään Raymarinen B-luokan AIS700-lähetin/vastaanotin, joka kykenee sekä vastaanottamaan muiden lähellä olevien alusten AIS-sijaintiraportit että lähettämään tiedon luotsiveneen omasta identiteetistä että tilannetiedoista. Elektroniikkaa täydentää kaksi Raymarine Ray53 VHF-radiota, joita Tideman suosii niiden pienen koon ja sellaisten turvallisuusominaisuuksien ansiosta kuten kiinteä GPS-vastaanotin ja Digital Selective Calling -ominaisuus, GMDSS:n (Global Maritime Distress Safety System) keskeinen toiminto. "Raymarinen tuotteiden ja palveluitten joustavuus on meille hyvin tärkeää", kertoo Bruno lopuksi. "Olivat asiakkaan spesifikaatiot mitä tahansa, tiedämme että Raymarinen elektroniikka täyttää tarpeet ja integroituu helposti muihin järjestelmiin, ja heidän kattava kansainvälinen verkostonsa merkitsee sitä, että aina on mahdollista pyytää paikallista Raymarine-tukea muuntamaan mitä tahansa komponentteja ja tekemään kaiken yhteensopivaksi."

Related links

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone