Skip to content
Kevin Theuns
Kevin Theuns

Press release -

VETUS benoemt Kevin Theuns tot Manager Sales voor Nederland en België

Schiedam, Nederland – VETUS, de toonaangevende specialist in het ontwikkelen van complete bootsystemen, kondigt aan dat Kevin Theuns per 1 april 2024 wordt benoemd tot Manager Sales voor Nederland en België. Kevin zal leiding geven aan de salesactiviteiten van het bedrijf in deze cruciale markten en zich in nauwe samenwerking met het salesteam richten op de verdere vergroting van het marktaandeel en de naamsbekendheid van VETUS. Kevin wordt verantwoordelijk voor de regio's Midden- en Zuid-Nederland en België. De regio Noord-Nederland valt onder de verantwoordelijkheid van de VETUS-vestiging in Grou.

Kevin trad in 2019 in dienst bij VETUS en heeft verschillende functies vervuld binnen het bedrijf, waaronder die van Product Sales Manager voor boegschroefsystemen en Sales Manager OEM Nederland. Met een gedegen achtergrond in sales en een diepgaande kennis van de Nederlandse en Belgische botenbranche, brengt Kevin een waardevolle expertise mee naar zijn nieuwe functie. In samenwerking met het ervaren salesteam van VETUS zal hij groei stimuleren en de positie van VETUS als marktleider verder versterken.

In zijn enthousiasme over de nieuwe functie verklaarde Kevin: “Nederland en boten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is inspirerend om dagelijks getuige te zijn van de levendige watersportcultuur in de Lage Landen. VETUS speelt een cruciale rol als ontwikkelaar van innovatieve bootsystemen, en ik zal er alles aan doen om onze aanwezigheid verder uit te breiden.”

“We kijken ernaar uit om Kevin te verwelkomen in zijn nieuwe functie en hebben alle vertrouwen in zijn vermogen om succes te boeken in deze belangrijke markten”, aldus Thijs Boegheim, Director Sales EMEA bij VETUS. “Zijn leiderschap en strategische inzichten zullen VETUS ongetwijfeld naar nieuwe hoogten tillen.”

Ga voor meer informatie over VETUS en het uitgebreide assortiment maritieme oplossingen naar www.vetus.com

EINDE

Mediacontacten

Sander Gesink
VETUS
Tel: +31 6 15550101
sgesink@vetus.com
www.vetus.com

Karen Bartlett
Saltwater Stone
+44 (0) 1202 669244
k.bartlett@saltwater-stone.com
www.saltwater-stone.com


Related links

Categories


Over VETUS – Creator of boat systems

VETUS werd opgericht in 1964 en is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen en produceren van complete bootsystemen, waaronder motoren, boegschroeven en ankeroplossingen, voor plezier- en kleine commerciële vaartuigen. VETUS heeft innovatie hoog in het vaandel staan en ontwikkelt het merendeel van het meer dan 4000 producten tellende assortiment zelf. De aandacht die het bedrijf schenkt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en het bieden van een superieure klantervaring heeft het vertrouwen gewonnen van booteigenaren, jachtbouwers en maritieme opleidingsinstituten wereldwijd.

Het hoofdkantoor van VETUS is gevestigd in Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf vertegenwoordigingen in 17 andere landen en een ongeëvenaard wereldwijd distributie- en servicenetwerk.

Contacts

Karen Bartlett

Karen Bartlett

PR Account Director PR & Communications +44 (0) 1202 669244 Linkedin

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone