Skip to content
Yeni YachtSense Ekosistemi  Su Üzerinde Akıllı Ev Deneyimi Sunuyor
Yeni YachtSense Ekosistemi Su Üzerinde Akıllı Ev Deneyimi Sunuyor

Press release -

Raymarine Tekneler için Uzaktan İzleme ve Kontrol Çözümünü Tanıttı

Fareham, BİRLEŞİK KRALLIK. 16 Şubat 2022 - Raymarine, YachtSense® ekosistemini tanıttı. Tekne sahipleri, teknede uzaktan görüntüleme çözümüyle Raymarine ekipmanları ve tekne sistemlerini mobil cihazlarından kolayca kontrol edebilecek. YachtSense Ekosistemi, Raymarine sahipleri için tekne içi ve tekne dışından entegrasyon sağlayan ve dijital bir yol arkadaşı olan yeni Raymarine mobil uygulamasıyla başlar. YachtSense Ekosistemi bir nevi yeni YachtSense Link mobil yönlendiricisidir. YachtSense Link, tekne sahiplerini 4G/LTE geniş bant ve yerel Wi-Fi ağlarıyla daima bağlantı halinde tutmak ve Raymarine cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre etmek için tasarlanmış yenilikçi bir cihazdır. Tekne sahipleri Raymarine uygulaması ve YachtSense Link ile, teknedeki önemli sistemleri uzaktan izleyebilir, elektrikli cihazları kontrol edebilir ve seyir halindeyken tüm Raymarine sistemleriyle senkronizasyon sağlayabilir.

Yeni Raymarine mobil uygulaması

Raymarine sahiplerinin yol arkadaşı iOS ve Android uyumlu Raymarine uygulaması, YachtSense ekosistemi ve Axiom® ekranlar ile entegrasyonun merkez noktası durumundadır. Raymarine mobil uygulaması teknecilerin yeni cihazları kolayca eklemelerini, tekne profilleri oluşturup değiştirmelerini, ara noktalar ve diğer verileri yedeklemelerini ve aktarmalarını sağlar. Tekneciler ayrıca, Raymarine mobil uygulamasını kullanarak gösterge ve NMEA2000 sensörlerini izleyebilir, uyarıları alabilir ve motor telemetrisini telefon veya tabletlerinden görüntüleyebilir. Raymarine mobil uygulaması, mobil cihazı tam işlevli bir Axiom uzaktan erişim istasyonuna dönüştürürek kullanıcıların mfd ekranlarını teknenin herhangi bir yerinden görüntüleyip kontrol etmelerine imkan verir.

Raymarine mobile uygulaması ile gelen Raymarine Premium aboneliği, teknecilerin teknelerini evden izleyebilme ve teknelerinin etrafında yüksek çözünürlüklü bir coğrafi çit (geofence) kurabilmelerini sağlar. Raymarine Premium coğrafi çit ile içleri rahatlayacak olan tekne sahipleri, teknenin konumunu uzaktan izleyebilecek ve tekne, tanımlanmış bir coğrafi çit çemberinin dışına çıktığında uyarı alacaktır.

YachtSense Link Yönlendirici

YachtSense Link, Raynet Ethernet bağlantı portları, mobil geniş bant bağlantısı, yerleşik Wi-Fi ve düşük voltajlı digital switching/izleme kanallarıyla donatılmış, denizcilikte kullanılmak üzere tasarlanmış çok amaçlı bir mobil yönlendiricisidir. YachtSense Link ile tekne sahipleri Raymarine Axiom ekranlarını ile mobil cihazlar ve Smart TV gibi diğer kablosuz cihazları yerel marina Wi-Fi sistemine bağlayıp tekne için entegre bir Wi-Fi ağı oluşturabilecekler. YachtSense Links, 4G (LTE) bağlantısıyla teknecileri daima bağlantıda tutar. YachtSense Link çift SIM kartı destekler ve uluslararası seyahatlerde iki mobil ağı arasında sorunsuz bağlantı oluşturur. Buna ek olarak, YachtSense Link, Raymarine mobil uygulamasıyla entegre olarak kaptanlara herhangi bir mobil cihazla Raymarine ağına ve ekipmanlarına tam erişim sunar.

YachtSense Dijital Kontrol Sistemi

YachtSense Ekosistemi Raymarine'in ödüllü YachtSense dijital kontrol sistemine son teknoloji akıllı ev mobil bağlantısı getirir. Tekneciler YachtSense Link ve YachtSense Dijital Kontrol ile birden fazla elektronik cihazı uzaktan kontrol edip izleyebilir. Raymarine mobil uygulaması ve YachtSense ekosistemi ile her şey mümkün: Sintine pompalarını etkinleştirin, aydınlatmayı kontrol edin, tankları ve yakıt seviyelerini izleyin.

Raymarine Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Gregoire Outters:“YachtSense Ekosistemimiz tüm tekne sahiplerine bağlantılı bir tekne çözümü sunuyor” dedi. “Raymarine uygulamasından faydalanabilecek Axiom sahipleri yeni YachtSense Link yönlendiricisinin sağladığı güvenli uzaktan tekne izleme sistemiyle daima bağlantıda kalır. Ayrıca, OEM tekne imalatçısı ortaklarımız açısından; YachtSense Ecosystem, yeni tekne sahiplerine tekne üstünde ve dışında kontrol ve izleme imkanı veren kapsamlı ve ısmarlama bir dijital kontrol çözümüdür.”

Raymarine mobil uygulaması iOS ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir. Yeni YachtSense Link mobil yönlendiricisi şimdi 1.299,99$ fiyatlarıyla satışa sunuldu. YachtSense Link kullanıcıları için altı aylık Raymarine Premium uzaktan görüntüleme deneme sürümü bedava. Deneme döneminden sonra, Raymarine Premium abonelikleri aylık 19.99$, altı aylık 110$ ve yıllık 200$ olarak belirlenmiştir.

YachtSense Ecosystem hakkında daha fazla bilgi için www.raymarine.com/yachtsense adresini ziyaret edin. Yüksek çözünürlüklü görüntüleri https://raymarine.canto.global/v/YachtSenseEcosystem adresinden indirebilirsiniz.

Medya İletişim:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Topics


Raymarine Hakkında

Teledyne FLIR'in bir işletmesi olan Raymarine, gezi tekneleri ve hafif ticari deniz pazarları için yüksek performanslı deniz elektronik cihazları üretmektedir. Seksen yılı aşan deniz navigasyon teknolojisi geçmişine sahip Raymarine ürünleri, günümüzde kullanım kolaylığı, sağlam tasarım ve güvenilirlikleriyle tanınır. Teknecilerin suda geçirdikleri zamanı daha güvenli ve daha eğlenceli hale getiren, sınıfının en iyisi sensör ve akıllı navigasyon sistemlerini sunmak için durmadan yenilikler yapıyoruz. Denizcilik elektronik cihazlarımız tüm dünyaya yayılmış satıcı ve dağıtıcı ağından temin edilebilir. Daha fazla bilgi için www.raymarine.com adresini ziyaret edin.

Teledyne Hakkında
Teledyne gelişmiş göstergeler, dijital görüntüleme ürünleri ve yazılım ile havacılık ve savunma elektroniği ve mühendislik sistemlerinde lider bir tedarikçidir. Teledyne’nin başlıca faaliyetleri Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Birleşik Krallık ile Batı ve Kuzey Avrupa’dadır. Daha fazla bilgi için lütfen
www.teledyne.com adresini ziyaret edin.

Contacts

Karen Bartlett

Karen Bartlett

PR Account Director PR & Communications +44 (0) 1202 669244 Linkedin

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone