Skip to content
Raymarine LightHouse -kartat ovat nyt saatavilla uudessa karttakaupassa ja RayConnect-mobiilisovelluksessa

Press release -

Raymarine LightHouse -kartat ovat nyt saatavilla uudessa karttakaupassa ja RayConnect-mobiilisovelluksessa

LightHouse-kartat tarjoavat uudenlaista selkeyttä merinavigointiin, ensiluokkaisia vaihtoehtoja ja parannetun/paremman asiakaskokemuksen

Fareham, UK. – 12 lokakuu 2021 – Raymarine julkisti tänään saatavilla olevat Raymarine LightHouse™ -kartat, jotka tuovat merinavigointiin uudenlaista selkeyttä ja hallintaa. Lisäksi LightHouse-karttojen asiakkaat pääsevät toteamaan lisääntyneen mukavuuden ja kehittyneet tuotteiden osto- ja toimitusvaihtoehdot uuden Raymarine-karttakaupan ja RayConnect-mobiilisovelluksen kautta.

Uudet Raymarine LightHouse -kartat on laadittu luotettavista ja virallisista hydrografisista lähteistä – joita merenkulun ammattilaisetkin käyttävät. LightHouse-kartat tarjoavat Raymarinen käyttäjille uudenlaista selkeyttä, mukauttamista ja yksityiskohtia, jotka helpottavat rannikkokohteiden, kalastuspaikkojen ja muiden kiinnostavien kohteiden tunnistamista, tutkimista ja niissä navigointia.

Sekä virkistys- että ammattikäyttöön suunniteltujen LightHouse-karttojen avulla kapteenit voivat vaihtaa virallisen viranomaistyylisen karttaesityksen tai tietorikkaan vapaa-ajan karttanäkymän välillä. Kapteenit voivat myös valita neljästä karttaväristä, jotka on optimoitu kirkkaaseen auringonpaisteeseen, päivänvaloon, hämärään ja pimeään. Raymarinen käyttäjät voivat myös hyödyntää LightHouse Premium -tilausta päästäkseen käyttämään jatkuvia karttapäivityksiä, laajennettua kiinnostavien kohteiden kirjastoa, jota täydentävät Marinas.com ja Reeds, sekä parannettuja satelliittikuvia Mapboxista.

Pääset uuteen Raymarine -verkkokarttakauppaan alla olevan linkin kautta. LightHouse-karttoja voi myös ladata uudesta RayConnect-mobiilisovelluksesta, joka on saatavilla App StoreTM -kaupassa ja AndroidTM -laitteissa. Sovelluksessa on helppo ostaa LightHouse-karttoja, ladata päivityksiä ja synkronoida ensiluokkaista sisältöä Raymarine Axiom ®-monitoiminäyttöjen ja Raymarine Element -kaikuluotain/GPS-näyttöjen kanssa.

"Uusi LightHouse-karttaluettelomme tarjoaa veneilijöille mielenkiintoisen, tehokkaan ja hienostuneen uuden vaihtoehdon merinavigointiin", sanoo Gregoire Outters, FLIR:n Raymarine-brändin pääjohtaja. "Saatavilla olevat ensiluokkaiset ominaisuudet parantavat entisestään navigointikokemusta lisäämällä rajattomasti karttapäivityksiä ja graafisesti rikasta tietoa kiinnostavista kohteista sekä yksityiskohtaisia satelliittikuvia, jotka toimitetaan saumattomasti ja pyydettäessä verkko- tai mobiililaitteen kautta."

Uudet LightHouse-kartat ovat nyt saatavilla minkä tahansa uuden Axiom+ -monitoiminäytön oston yhteydessä. LightHouse-karttojen luettelo on myös ostettavissa erikseen osoitteessa chartstore.raymarine.com alkaen 145,00 £/ 145,00 €, ja se sisältää koko maan karttojen kattavuuden, vuorovedet ja animoidut virtaukset. Tutustumistarjouksena ostajat saavat myös ilmaisen yhden vuoden LightHouse Premium -tilauksen, jonka avulla he voivat hyötyä lisäominaisuuksista veloituksetta.

Lisätietoja Raymarine LightHouse -kartoista on osoitteessa https://www.raymarine.eu/marine-charts/lighthouse-charts.html

Lataa LightHouse-karttojen lehdistötiedotteet ja kuvat osoitteesta: https://flir.box.com/v/RaymarineLightHouseChartsMedia

-###-

App Store on Apple Inc.:n tavaramerkki. Android on Google Inc:n tavaramerkki.

Mediayhteydet:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links


Raymarine

Raymarine, Teledyne FLIR -yritys, valmistaa korkean suorituskyvyn merielektroniikkalaitteita huviveneiden ja kevyiden kaupallisten alusten markkinoille. Raymarinella on yli 80 vuoden kokemus merinavigointiteknologiasta, ja se tunnetaan nykyisin helppokäyttöisistä, kestäviksi suunnitelluista ja luotettavista tuotteistaan. Innovoimme jatkuvasti voidaksemme tarjota alan huippua edustavia antureita ja älykkäitä navigointijärjestelmiä, jotta veneilijät voisivat nauttia vesillä olosta turvallisesti. Merielektroniikkatuotevalikoimamme on saatavilla kansainvälisen jälleenmyynti- ja jakeluverkoston kautta. Lisätietoja on osoitteessa www.raymarine.com.

Contacts

Karen Bartlett

Karen Bartlett

PR Account Director PR & Communications +44 (0) 1202 669244 Linkedin

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone