Skip to content
UUSI YachtSense Ecosystem  tarjoaa älykotikokemuksen vesillä
UUSI YachtSense Ecosystem tarjoaa älykotikokemuksen vesillä

Press release -

Raymarine julkistaa veneiden etävalvonta- ja -ohjausratkaisun

Fareham, Iso-Britannia. 16. helmikuuta 2022 - Raymarine julkisti tänään YachtSense® Ecosystemin, aluksen sisäisen etävalvontaratkaisun, joka auttaa veneilijöitä hallitsemaan Raymarine-laitteita ja aluksen järjestelmiä vaivatta mobiililaitteeltaan. YachtSense Ecosystem alkaa uudella Raymarine-mobiilisovelluksella, joka on Raymarine-laitteiden omistajille tarkoitettu digitaalinen kumppani, joka mahdollistaa integroinnin aluksella ja sen ulkopuolella. YachtSense Ecosystem perustuu uuteen YachtSense Link -merimobiilireitittimeen. YachtSense Link on innovatiivinen laite, joka on suunniteltu pitämään veneilijät yhdistettynä 4G/LTE-laajakaistan ja paikallisten Wi-Fi-verkkojen kanssa ja integroituu saumattomasti Raymarine-laitteiden kanssa. Raymarine-sovelluksen ja YachtSense Linkin avulla veneilijät voivat etävalvoa aluksen kriittisiä järjestelmiä, ohjata sähkölaitteita ja synkronoida Raymarinen navigointijärjestelmien kanssa matkan aikana.

Uusi Raymarine-mobiilisovellus

Raymarine-omistajien yhteydellä varustettu kumppani, Raymarine-sovellus iOS- ja Android-laitteille, on perusta integroinnille YachtSense Ecosystemin ja Axiom®-näyttöjen kanssa. Raymarine-mobiilisovelluksen avulla veneilijät voivat helposti ottaa käyttöön uusia laitteita, määrittää ja muokata aluksensa profiilia sekä varmuuskopioida ja siirtää reittipisteitä ja muita tietoja. Raymarine-mobiilisovelluksella veneilijät voivat myös valvoa mittareita ja NMEA2000-antureita, saada hälytyksiä ja katsella moottorin telemetriaa puhelimesta tai tabletista. Raymarine-mobiilisovellus muuttaa mobiililaitteen täydeksi Axiom-etäasemaksi, jolla käyttäjät voivat suoratoistaa ja hallita karttaplottereita mistä tahansa aluksella.

Raymarine-mobiilisovellukselle on tarjolla Raymarine Premium -tilaus, jonka avulla veneilijät voivat valvoa venettään kotoa ja määrittää korkeatarkkuuksisen geoaidan veneen ympärille. Raymarine Premiumin geoaita tarjoaa veneilijöille mielenrauhan, koska he voivat seurata veneen sijaintia etänä ja saada hälytyksiä, jos alus liikkuu määritetyn geoaitaympyrän ulkopuolella.

YachtSense Link -merireititin

YachtSense Link on merikäyttöön tarkoitettu mobiilireititin, joka on varustettu Raynet Ethernet -porteilla, mobiililaajakaistayhteydellä, kiinteällä Wi-Fi-yhteydellä ja matalajännitteisillä digitaalisilla kytkentä/valvontakanavilla. YachtSense Linkin avulla veneilijät voivat yhdistää Raymarine Axiom -näytöt, mobiililaitteet ja muut langattomat laitteet, kuten älytelevisiot, paikallisen venesataman Wi-Fi-verkkoon ja luoda yhtenäisen Wi-Fi-verkon alukselle. YachtSense Linkit pitävät veneilijät aina yhteydessä 4G (LTE) -yhteydellä. YachtSense Link tukee kahta SIM-korttia ja mahdollistaa saumattoman yhteyden kahden matkapuhelinverkon välillä, kun matkustat ulkomailla. Lisäksi YachtSense Link integroituu Raymarine-mobiilisovellukseen tarjoten kapteeneille täydellisen pääsyn Raymarine-verkkoon ja laitteisiin millä tahansa mobiililaitteella.

YachtSense digitaalinen ohjausjärjestelmä

YachtSense Ecosystem lisää hienostuneet älykotiyhteydet Raymarinen palkittuun digitaaliseen YachtSense-ohjausjärjestelmään. YachtSense Linkin ja YachtSensen digitaalisen ohjausjärjestelmän avulla veneilijät voivat kauko-ohjata ja valvoa useita sähkölaitteita. Aktivoi pilssipumput, ohjaa valaistusta, valvo säiliöitä ja polttoainetasoja; tämä kaikki on mahdollista Raymarine-mobiilisovelluksen ja YachtSense Ecosystemin avulla.

"YachtSense Ecosystem tarjoaa yhdistetyn veneilyratkaisun kaikille veneilijöille", sanoo Gregoire Outters, Raymarinen VP ja General Manager. "Axiomin omistajat voivat hyödyntää uutta Raymarine-sovellusta, ja YachtSense Link -reititin pitää heidät yhteydessä aluksen etävalvonnan turvallisuusominaisuuksiin. Ja OEM venevalmistajakumppaneille YachtSense Ecosystem on kattava ja räätälöity digitaalinen ohjausratkaisu, joka mahdollistaa uusille veneen omistajille saumattoman aluksen hallinnan ja valvonnan."

Raymarine-mobiilisovellus on saatavilla ilmaisena latauksena iOS ja Google Play Storesta. Uusi YachtSense Link -merimobiilireititin on nyt saatavilla hintaan 1 295,00 €. YachtSense Linkin käyttäjille on tarjolla ilmainen kuuden kuukauden kokeiluversio Raymarine Premium -etävalvonnasta. Kokeilujakson jälkeen Raymarine Premium -tilaukset maksavat 19,99 dollaria kuukaudessa, 110 dollaria kuudessa kuukaudessa tai 200 dollaria vuodessa.

Lue lisää YachtSense Ecosystemistä osoitteessa www.raymarine.fi/monitoiminayt... . Voit ladata suuritarkkuuksisia kuvia osoitteesta https://raymarine.canto.global/v/YachtSenseEcosystem

Mediayhteydet:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Topics


Raymarine

Raymarine, Teledyne FLIR -yritys, valmistaa korkean suorituskyvyn merielektroniikkalaitteita huviveneiden ja kevyiden kaupallisten alusten markkinoille. Raymarinella on yli 80 vuoden kokemus merinavigointiteknologiasta, ja se tunnetaan nykyisin helppokäyttöisistä, kestäviksi suunnitelluista ja luotettavista tuotteistaan. Innovoimme jatkuvasti voidaksemme tarjota alan huippua edustavia antureita ja älykkäitä navigointijärjestelmiä, jotta veneilijät voisivat nauttia vesillä olosta turvallisesti. Merielektroniikkatuotevalikoimamme on saatavilla kansainvälisen jälleenmyynti- ja jakeluverkoston kautta. Lisätietoja on osoitteessa www.raymarine.com.

Teledyne
Teledyne on johtava kehittyneiden instrumenttien, digitaalisten kuvaustuotteiden ja -ohjelmistojen, ilmailu- ja maanpuolustuselektroniikan ja suunniteltujen järjestelmien toimittaja. Teledyne toimii pääasiassa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa sekä Länsi- ja Pohjois-Euroopassa. Lisätietoja on osoitteessa
www.teledyne.com.

Contacts

Karen Bartlett

Karen Bartlett

PR Account Director PR & Communications +44 (0) 1202 669244 Linkedin

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone