Skip to content
Raymarine er nå utnevnt til maritim elektronikkpartner for BENETEAU Oceanis Sailing Yachts fra 2023 og videre

Press release -

Raymarine er nå utnevnt til maritim elektronikkpartner for BENETEAU Oceanis Sailing Yachts fra 2023 og videre

Samarbeidet mellom to bransjeledere gir prisbelønt ytelse, pålitelighet og støtte til seilere i 30–60-fotsmarkedet

CANNES i Frankrike – 7th September 2022 – Raymarine og Groupe Beneteau har i dag offentliggjort et partnerskap for å levere Raymarines prisbelønte Axiom-kartplottere og -navigasjonsutstyr til BENETEAU Oceanis' seilbåter. Dette nye samarbeidet betyr at Raymarine-instrumenter blir montert som standard på hele Oceanis-produktserien.

Raymarine har et langvarig forhold til Groupe Beneteau og er allerede foretrukken leverandør til varemerkene Jeanneau, Lagoon og Excess. Raymarines historikk med pålitelige kvalitetsprodukter og support var også avgjørende for valget som leverandør for Oceanis-serien.

Oceanis-serien er komfortable og trygge seilbåter med stabile skrog, gjennomtenkt design og enkle å manøvrere. Med åtte elegante modeller fra 30–60 fot å velge blant har seilere uendelige muligheter for kystseiling, langturer og kos for anker. Den velkjente og anerkjente merkevaren Oceanis Yachts utfylles perfekt av den kjente brukervennligheten, robuste designen og konstante innovasjonen som følger med Raymarine-produktene. Med alt fra planlegging av neste seilas til topp moderne, presise infoskjermer kan Oceanis-eiere enkelt utforske, planlegge og navigere.

«Vi har vært en ledende innovatør innen maritim elektronikk i over 80 år, og produktene våre gir trygghet til seilere over hele verden, som kan stole på at utstyret deres er skreddersydd og har støtte fra et globalt nettverk», sa Gregoire Outters, visepresident og daglig leder i Raymarine. «Vi har et utmerket forhold til Groupe Beneteau, og leverer allerede til flere av de andre motor- og seildrevne varemerkene deres. Det gleder oss at vi nå kan styrke forholdet vårt til seilermiljøet med dette nye partnerskapet.»

«Jeg er veldig glad for å kunne kunngjøre dette samarbeidet, og jeg setter pris på det flotte forholdet vi har hatt til Raymarine i årevis. Vi kan alltid stole på produktene deres og på at de støtter oss i hele verden», bekreftet Yann Masselot, merkevaredirektør for Beneteau.

Med Raymarine som godkjent leverandør blir Raymarine-produkter standard for alle Oceanis-båter fra og med 2023. Den NYE Oceanis-yachten 60 skal lanseres på Cannes Yachting Festival mellom 6. og 11. september 2022.

Les mer om Raymarines seileprodukter ved å besøke https://www.raymarine.no/view/blog/news/details/beneteau-partnership.html

###

Mediekontakt:

Alexia Fountain

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

a.fountain@saltwater-stone.com

Pressekontakt:

Luc Joëssel

Tlf. + 33 6 61 92 78 58

l.joessel@beneteau.fr

Related links


Om Raymarine

Raymarine, som drives av Teledyne FLIR, tilbyr marin elektronikk med høy ytelse for fritidsbåter og lettere kommersielle marine markeder. Med over 80 års historie innen marin navigasjonsteknologi er Raymarines produkter i dag kjent for brukervennlighet, robust design og pålitelighet. Vi utvikler kontinuerlig ny teknologi for å kunne levere førsteklasses sensorer og intelligente navigasjonssystemer – noe som gjør båtfolkets tid på vannet tryggere og morsommere. Vårt utvalg av maritim elektronikk tilbys gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører. Du finner mer informasjon på www.raymarine.com.

Om BENETEAU

Konsernets historiske varemerke, BENETEAU, har vært en pioner innen fritidsbåter fra første stund. Med verdensledende serier og ikoniske produkter tilbys nesten 35 modeller med varierte funksjoner og høy ytelse.

Det hele baseres på én ide: Innovasjon både for båter og prosesser. Målet er å gi så mange som mulig sjansen til å realisere drømmene sine.

Contacts

Alexia Fountain

Alexia Fountain

PR Executive PR & Communications +44 (0) 1202 669 244

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone