Skip to content
Raymarine er annonceret som partner inden for marineelektronik til BENETEAUs Oceanis sejlbåde fra 2023 og fremover

Press release -

Raymarine er annonceret som partner inden for marineelektronik til BENETEAUs Oceanis sejlbåde fra 2023 og fremover

Samarbejde mellem to brancheledere giver prisvindende resultater, pålidelighed og support til sejlere på markedet for 30 til 60 fods både

CANNES, Frankrig – 7th September 2022 – Raymarine og Groupe Beneteau har i dag annonceret et partnerskab om levering af Raymarines prisvindende Axiom kortplottere og navigationsudstyr til BENETEAU Oceanis-serien af sejlbåde. Dette seneste samarbejde fører til, at Raymarine instrumenter monteres som standard på tværs af Oceanis-serien, som er blevet valgt specielt for deres dokumenterede resultater med hensyn til pålidelighed.

Raymarine har et mangeårigt forhold til Groupe Beneteau og er en forhåndenværende foretrukken leverandør til yachtproducentens mærker Jeanneau, Lagoon og Excess. Raymarines tidligere resultater med levering af et pålideligt og højt niveau af support og service var også afgørende for at blive valgt som leverandør til Oceanis-serien.

Oceanis-serien tilbyder komfortable, sikre og effektive sejlbåde med stadigt mere stabile skrog, gennemtænkt design og forenklet manøvrering. Med otte slanke modeller at vælge imellem, der spænder fra 30 til 60 fod, har sejlere uendelige muligheder for kystsejlads og lange krydstogter, inden de nyder tiden tilbage ved dokken eller for anker. Det velkendte og anerkendte mærke Oceanis Yachts er perfekt komplimenteret af den berømte brugervenlighed, det robuste design og den konstante innovation, der følger med Raymarine produkter. Fra udplotning af deres næste passage til de nyeste præcise informationsskærme, vil ejere af Oceanis have, hvad der kræves for med lethed at udforske, planlægge og navigere.

"Som førende innovatorer inden for søfartselektronik i over 80 år giver vores produkter sejlere over hele verden tillid til, at deres udstyr er robust designet, og at de har støtte og opbakning fra et globalt netværk", siger Gregoire Outters, vicepræsident og administrerende direktør hos Raymarine. "Vi har et fremragende forhold til Groupe Beneteau, og leverer allerede til flere af deres andre mærker på tværs af både motor- og sejlbåde. Vi er glade for at styrke vores engagement i sejladssamfundet med dette seneste partnerskab.”

"Det glæder mig meget at kunne meddele dette partnerskab, og jeg værdsætter især det fantastiske forhold, vi i årevis har haft til Raymarine. Vi kan altid stole på deres produkter og have stor tillid til deres støtte over hele verden,” bekræfter Yann Masselot, der er mærkedirektør for Beneteau.

Som godkendt leverandør, bliver Raymarine produkter monteret som standard på alle Oceanis' både fra 2023 og fremefter, med den NYE Oceanis Yacht 60 lancering ved Cannes Yachting Festival, der afholdes fra 6.-11. september 2022

Få mere at vide om Raymarines produktudvalg inden for sejlads ved at besøge https://www.raymarine.dk/view/blog/news/details/beneteau-partnership.html

###

Raymarine Mediekontakt:

Alexia Fountain

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

a.fountain@saltwater-stone.com

Beneteau Pressekontakt:

Luc Joëssel

Tlf. + 33 6 61 92 78 58

l.joessel@beneteau.fr

Related links


Om Raymarine

Raymarine, en virksomhed under Teledyne FLIR, der fremstiller højtydende marineelektronik til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. Med en arv fra marine navigationsteknologien, der strækker sig over mere end 80 år, er Raymarine produkter i dag kendt for brugervenlighed, robust design og pålidelighed. Vi er kontinuerligt innovative med hensyn til at levere de bedst mulige sensorer og intelligente navigationssystemer, hvilket gør bådejerens tid på vandet sikrere og sjovere. Vores udvalg af søfartselektronik er tilgængeligt gennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. For yderligere oplysninger, besøg www.raymarine.com.

Om BENETEAU

BENETEAU, koncernens historiske varemærke, har været pioner inden for lystsejlads helt fra starten. Med deres verdensførende serier og ikoniske produkter tilbyder de næsten 35 modeller forskellige højtydende egenskaber.

Med en enkelt idé i tankerne: at innovere både og processer, der skal gøre så mange mennesker som muligt i stand til at realisere deres drømme og gøre avantgarde tilgængelig.


Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone