Skip to content
Çarpıcı form, üstün kabiliyet ve sağlamlık bu yeni nesil açık radarın temel özellikleri arasında yer alıyor.
Çarpıcı form, üstün kabiliyet ve sağlamlık bu yeni nesil açık radarın temel özellikleri arasında yer alıyor.

Press release -

Raymarine, Cyclone™ Katı Hal CHIRP Pulse Kompresyon Radarlarını Tanıttı

Çarpıcı form, üstün kabiliyet ve sağlamlık bu yeni nesil açık radarın temel özellikleri arasında yer alıyor.

Fareham, Birleşik Krallık- 26 Ekim 2021 - Raymarine, açık radarların en yeni serisi olan Cyclone'un denizcilere en sert koşullarla başa çıkacakları, balık avlamada belirgin avantajlar elde edecekleri ve yoğun su yollarında güvenli bir seyir yapabilecekleri şekilde tasarlanıp üretildiğini açıkladı. Yeni Cyclone radarlar 3, 4, 6 fit boyutları ile her boyut için iki yüksek güç çıkışı seçeneğine sahiptir. Her bir model, Cyclone'u diğer radarlardan ayıran Cyclone Kuş Modu ve yenilikçi algılama teknolojilerine sahiptir.

Son Teknoloji Tasarım

Cyclone’un uçak kanadından ilham alan tasarımı yeni işlevsellik ve performans seviyeleri sağlarken, tasarım konusunda da hassas olan teknecilere çekici gelecektir. Sadece 33,5 cm yüksekliğindeki Cyclone, tekne mimarisinde daha fazla esneklik ve montaj konusunda daha fazla seçenek sunar. Cyclone, yalnızca 23kg ağırlığındaki 3 fit modeli ile piyasadaki en hafif açık radardır. Bu güçlü ve kompakt seçenekler Cyclone'un benzersiz açık dizi performansını neredeyse her tekneye getirir.

Her Hızda Maksimum Kabiliyet ve Farkındalık

Cyclone, 100 knot üstü rüzgar derecesinde sınıfının en iyisidir ve sıradışı noktalar için tasarlanmıştır. 60 RPM dönüş hızı, tekne tam hızda da olsa 100 farklı ARPA hedefinin 360 derecelik farkındalığı ve doğru takibini gerçek zamanlı olarak sağlar. Cyclone, CHIRP Pulse kompresyon ve ışın keskinleştirme teknolojisi sayesinde sınıfının en iyisi hedef ayrıştırma ve uzun menzilli çözünürlük sunar. Tekne sahipleri, Cyclone ve Raymarine’in RangeFusion™ teknolojisi ile hem yakın hem de uzak hedeflerin maksimum görünürlüğünün keyfini aynı anda çıkarabilir. RangeFusion teknolojisi, kısa vuruşlu yakın hedef menzilleri ile uzun vuruşlu, uzak hedef menzillerini birleştirerek, yorumlanması daha kolay tek bir radar görüntüsü sağlar.

Kuş Modu Balıkçılık Zekası

Cyclone’un Kuş Modu, uzaklarda balık yemi sürülerinin üzerinde bulunan deniz kuşu gruplarını belirleyerek balık bulma ve onlara hızlı ulaşmayı kolaylaştırır. Kuş modu, deniz kuşlarını hedeflemek için radar kazancı ve deniz yığın kontrollerini akıllıca optimize ederek, balıkçılara ganimet avcılarının yem balıklarını bulmak için ihtiyaç duydukları zekayı verir.

Cyclone Modelinizi Seçin

Cyclone ailesi, uzun menzilli ve her türlü hava koşulunda performans sağlayacak altı adet yüksek güçlü katı hal seçeneğine sahiptir. Tüm Cyclone modellerinde iki seviyeli performans mevcuttur: 55 watt / 6 kW eşdeğer magnetron performansı ile Cyclone ve 110 watt / 12 kW eşdeğer magnetron performansı ile Cyclone Pro. Tüm Cyclone modelleri Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro ve Axiom XL çok işlevli ekranlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Perakende fiyatları 6.999,99 USD ila 9.749,99 USD arasında değişir. Cyclone açık radarlar Raymarine’in sektörde lider üç yıllık garantisi ile desteklenmektedir.

Teledyne FLIR'de Raymarine Genel Müdürü olan Gregoire Outters, “Su üzerindeyken kaptanların farkındalığı için radarlar çok büyük öneme sahiptir, ancak böyle önemli bir sistem bileşeni için nelerin mümkün olduğu konusunda sınırları zorlamak istedik. Cyclone'u geliştirirken, hem güzelliği hem de yüksek performansı birleştiren bir radar yaratmak için kendimize meydan okuduk." şeklinde konuştu. “Bu zorluğu çığır açan bir tasarım, sağlam bir performans ve benzersiz bir radar görüntülemeyle aştık. Cyclone ile radar kategorisinde dengeleri değiştiriyor ve teknecilere su üzerinde tamamen yeni bir durum farkındalığı sağlıyoruz.”

27-31 Ekim tarihleri arasında Fort Lauderdale Uluslararası Tekne Fuarında tanıtılacak ve sergilenecek olan Cyclone, Kasım 2021'den itibaren tüm dünyada Raymarine satıcılarına sunulacak.

www.raymarine.com/cyclone adresini ziyaret ederek Raymarine Cyclone hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü görüntüleri https://flir.box.com/v/Raymarine-Cycloneadresinden indirebilirsiniz.

Medya bağlantısı:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links


Raymarine Hakkında

Teledyne FLIR'in bir işletmesi olan Raymarine, gezi tekneleri ve hafif ticari deniz pazarları için yüksek performanslı deniz elektronik cihazları üretmektedir. Seksen yılı aşan deniz navigasyon teknolojisi geçmişine sahip Raymarine ürünleri, günümüzde kullanım kolaylığı, sağlam tasarım ve güvenilirlikleriyle tanınır. Teknecilerin suda geçirdikleri zamanı daha güvenli ve daha eğlenceli hale getiren, sınıfının en iyisi sensör ve akıllı navigasyon sistemlerini sunmak için durmadan yenilikler yapıyoruz. Denizcilik elektronik cihazlarımız tüm dünyaya yayılmış satıcı ve dağıtıcı ağından temin edilebilir. Daha fazla bilgi için www.raymarine.com adresini ziyaret edin.

Contacts

Karen Bartlett

Karen Bartlett

PR Account Director PR & Communications +44 (0) 1202 669244 Linkedin

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone