Skip to content
Yamahan sertifioimissa Raymarinen Axiom-monitoiminäytöissä näkyy nyt jopa neljän Yamaha-perämoottorin instrumentointi yhdessä näytössä
Yamahan sertifioimissa Raymarinen Axiom-monitoiminäytöissä näkyy nyt jopa neljän Yamaha-perämoottorin instrumentointi yhdessä näytössä

Press release -

Raymarine Axiom tukee nyt Yamaha Command Link -integrointia

FLIR ilmoittaa Yamaha Command Link- ja Command Link Plus -järjestelmien integroinnin lisäämisestä Raymarinen Axiom®-monitoiminäyttöjen tuoteperheeseen. Tämä uusi toiminto on yksi monista uusista ominaisuuksista hiljattain julkaistussa Axiomin LightHouse Annapolis 3.9 -käyttöjärjestelmässä.

Yamahan sertifioimissa Raymarinen Axiom-monitoiminäytöissä näkyy nyt jopa neljän Yamaha-perämoottorin instrumentointi yhdessä näytössä. Moottoritietojen Axiom-näytön ulkoasu ja tuntuma vastaavat Yamahan digitaalisia instrumenttinäyttöjä, ja se on yhteensopiva monenlaisten nykyisiin ja uusiin veneisiin asennettujen Yamaha-perämoottorien kanssa.

Raymarinen integrointi Yamaha-perämoottoreihin antaa veneilijöille suuren näytön näkymän moottorin parametreihin, säiliötasoihin, akun tilaan ja paljon muuta. Raymarinen ja Yamahan integrointi on ihanteellinen ratkaisu kaksoisohjauspisteellä varustettuihin veneisiin. Sen ansiosta kapteenit näkevät verkkoon kytketystä Raymarine Axiom -näytöstä täsmälleen, mitä moottoreissa tapahtuu.

Lähes mikä tahansa Yamaha Command Link- tai Command Link Plus -järjestelmällä varustettu vene voidaan integroida Raymarinen Axiom-monitoiminäyttöihin Yamahan lisävarusteena saatavalla NMEA 2000 -verkolla ja adapterikaapelilla. Yamaha Helm Master- tai Set Point -järjestelmillä varustetut veneet voidaan myös integroida Raymarineen Yamahan lisävarusteena saatavalla NMEA 2000 -verkolla (6YG) ja Yamahan CL7-näytöllä.

Yamaha Command Link -integroinnin lisäksi LightHouse Annapolis 3.9 lisää useita muita tärkeitä ominaisuuksia ja parannuksia Raymarine Axiomiin. Maksuton LightHouse Annapolis 3.9 -käyttöjärjestelmäpäivitys on saatavilla nyt Axiom-, Axiom Pro-, Axiom XL-, eS Series- ja gS Series -monitoiminäytöille osoitteessa raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse3/.

Tuhansien veneilijöiden kotisatamana, rikkaan merenkulkuperinteen tyyssijana sekä lukemattomien purjehtija-, moottoriveneilijä- ja kalastajasukupolvien kotina tunnettu Annapolisin rannikkokaupunki on lainannut nimeään Raymarinen uusimmalle LightHouse-käyttöjärjestelmän päivitysversiolle. LightHouse 3.9 -versiosta alkaen Raymarine alkaa nimetä LightHouse-käyttöjärjestelmän versiot maailman hienoimpia veneilykohteita kunnioittavilla nimillä.

Olitpa sitten purjehtija, kalamies tai matkaveneilijä, LightHouse 3 Annapolis tuo Raymarine-monitoiminäyttöösi tehokkaita uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Jokaisen Raymarine LightHouse -käyttöjärjestelmäpäivityksen tavoin uuden version voi ladata veloituksetta ja helposti osoitteesta http://www.raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse3/.

####

Yhteyshenkilö:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone