Skip to content
Raymarine’s Axiom-MFD's zijn gecertificeerd door Yamaha en kunnen nu de instrumenten voor max. 4 Yamaha-buitenboordmotoren tonen op één beeldscherm.
Raymarine’s Axiom-MFD's zijn gecertificeerd door Yamaha en kunnen nu de instrumenten voor max. 4 Yamaha-buitenboordmotoren tonen op één beeldscherm.

Press release -

Raymarine Axiom ondersteunt nu integratie van Yamaha Command Link

Met trots kondigt FLIR de toevoeging van de Yamaha Command Link en Command Link Plus aan voor de Axiom® MFD's van Raymarine. Deze nieuwe mogelijkheid is een van de vele nieuwe features die werden geïntroduceerd bij de recente release van het LightHouse Annapolis 3.9-besturingssysteem voor Axiom.

Raymarine’s Axiom-MFD's zijn gecertificeerd door Yamaha en kunnen nu de instrumenten voor max. 4 Yamaha-buitenboordmotoren tonen op één beeldscherm. Het Axiom-motordatadisplay heeft de look-and-feel van de digitale instrumentendisplays van Yamaha en is compatibel met een breed scala aan Yamaha-buitenboordmotoren op zowel bestaande als nieuwe boten.

Raymarine’s integratie met Yamaha-buitenboordmotoren biedt schippers een weergave op groot scherm van o.a. motorparameters, tankniveaus, batterijstatus. De integratie van Raymarine en Yamaha is ideaal voor boten met torens en secundaire controlestations, omdat schippers hierdoor op alle Raymarine Axiom-displays in het netwerk de status van hun motoren kunnen zien.

Nagenoeg iedere boot met Yamaha Command Link of Command Link Plus kan worden geïntegreerd met Raymarine’s Axiom MFD's die gebruikmaken van Yamaha’s optionele NMEA 2000 gateway en pigtail. Boten voorzien van Yamaha Helm Master- of Set Point-systemen kunnen ook worden geïntegreerd met Raymarine met behulp van Yamaha’s optionele NMEA 2000 gateway (6YG) en Yamaha’s CL7-display.

Naast de Yamaha Command Link-integratie, voegt LightHouse Annapolis 3.9 diverse andere belangrijke mogelijkheden en verbeteringen toe aan Raymarine Axiom. De gratis update van het LightHouse Annapolis 3.9-besturingssysteem is nu beschikbaar voor Axiom-, Axiom Pro-, Axiom XL-, eS Series- en gS Series-MFD's op raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse3/.

Kustplaats Annapolis is de thuishaven van duizenden watersporters, kent een rijke maritieme geschiedenis, is een magneet voor generaties van zeilers, motorschippers en vissers en vormt de inspiratiebron voor de naam van de nieuwste update van het LightHouse-besturingssysteem van Raymarine. Vanaf LightHouse 3.9 start Raymarine met het geven van alfabetische namen aan updates van het LightHouse-besturingssysteem als eerbetoon aan de mooiste vaarbestemmingen ter wereld.

Ongeacht of u zeilt, vist of met een motorjacht vaart, LightHouse 3 Annapolis biedt nieuwe features en functies voor uw Raymarine MFD. Zoals bij iedere update van het Raymarine LightHouse-besturingssysteem, downloadt u deze gratis en eenvoudig via http://www.raymarine.com/multifunction-displays/lighthouse3/.

####

Mediacontact:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone