Skip to content
Raymarine, 2023'ten İtibaren BENETEAU Oceanis Yelkenli Yatlarının Tekne Elektroniği Ortağı Olacak

Press release -

Raymarine, 2023'ten İtibaren BENETEAU Oceanis Yelkenli Yatlarının Tekne Elektroniği Ortağı Olacak

İki endüstri lideri arasındaki bu işbirliği, tekne boyu 30 ila 60 fit olan denizcilere ödüllü performans, güvenilirlik ve destek getiriyor.

CANNES, Fransa – 7th Eylül 2022 – Raymarine ve Groupe Beneteau bugün, BENETEAU Oceanis yelkenli tekne yelpazesine Raymarine'in ödüllü Axiom harita okuyucularını ve navigasyon ekipmanlarını tedarik etmek için ortaklığa girdiğini duyurdu. Bu son işbirliği ile güvenilirlikleri kanıtlanmış Raymarine cihazları özellikle Oceanis serisinde artık standart olarak kullanılacak.

Raymarine, Groupe Beneteau ile uzun süreli bir ilişkiye sahiptir ve bu yat üreticisinin Jeanneau, Lagoon ve Excess markalarının halihazırda tercih edilen tedarikçisidir. Raymarine’in güvenilir, yüksek seviyede destek ve hizmet sunma performansı, Oceanis serisini desteklemek için seçilmesinde çok önemli bir rol oynadı.

Oceanis serisi giderek artan istikrarlı gövdelere, iyi düşünülmüş tasarımlara ve basitleştirilmiş manevralara sahip konforlu, güvenli ve verimli yelkenli tekneler sunmaktadır. 30 ila 60 fit arasında değişen sekiz şık modelle, denizciler, iskeleye bağlanma veya demirlemeden önce kıyı yelkenciliği ve uzun seyirler için sonsuz olanaklara sahip olmaktadır. Oceanis Yachts'ın tanınmış ve takdir gören bu markası, Raymarine ürünleriyle birlikte gelen kullanım kolaylığı, sağlam tasarım ve sürekli yenilik ile mükemmel bir şekilde tamamlanmaktadır. Oceanis sahipleri bir sonraki geçişlerini planlamaktan, en güncel ve doğru bilgi ekranlarına kadar kolaylıkla inceleme, planlama ve gezinme gücüne sahip olacaklar.

Raymarine Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Gregoire Outters: “80 yılı aşkın bir süredir deniz elektroniği alanında lider yenilikçi yaklaşımımızla ürünlerimiz, ekipmanlarının sağlam bir şekilde tasarlandığını ve arkalarında dünya çapında bir ağ desteğine sahip olduklarını bilerek dünyanın dört bir yanındaki denizcilere güven veriyor. Groupe Beneteau ile mükemmel bir ilişkimiz var ve halihazırda diğer markalarından birkaçına da hem güç hem yelken üzerinden destek veriyoruz. Bu son ortaklıkla yelkenli topluluğuna olan bağlılığımızı pekiştirmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Yann Masselot, Beneteau Marka Müdürü “Bu ortaklığı duyurmaktan son derece memnun olmakla birlikte, özellikle Raymarine ile yıllardır sahip olduğumuz harika ilişkiyi çok değerli buluyorum. Raymarine ürünlerine ve dünya çapındaki desteklerine büyük bir güven duyuyoruz." diyor.

Onaylı tedarikçi olarak, Raymarine ürünleri 2023 yılından itibaren tüm Oceanis teknelerinde standart olarak sunulacak ve Yeni Oceanis Yacht 60 Lansmanı 6-11 Eylül 2022 tarihlerindeki Cannes Yachting Festivalinde yapılacak.

https://www.raymarine.eu/view/blog/news/details/beneteau-partnership.html

ederek Raymarine’in yelken ürün yelpazesi hakkında daha fazla bilgi edinin

###

Medya iletişim:

Alexia Fountain

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

a.fountain@saltwater-stone.com (İngilizce)

Basın iletişim:

Luc Joëssel

Tel + 33 6 61 92 78 58

l.joessel@beneteau.fr

Related links


Raymarine Hakkında

Teledyne FLIR'in bir işletmesi olan Raymarine, gezi tekneleri ve hafif ticari deniz pazarları için yüksek performanslı deniz elektronik cihazları üretmektedir. Seksen yılı aşan deniz navigasyon teknolojisi geçmişine sahip Raymarine ürünleri, günümüzde kullanım kolaylığı, sağlam tasarım ve güvenilirlikleriyle tanınır. Teknecilerin suda geçirdikleri zamanı daha güvenli ve daha eğlenceli hale getiren, sınıfının en iyisi sensör ve akıllı navigasyon sistemlerini sunmak için durmadan yenilikler yapıyoruz. Denizcilik elektronik cihazlarımız tüm dünyaya yayılmış satıcı ve dağıtıcı ağından temin edilebilir. Daha fazla bilgi için www.raymarine.com adresini ziyaret edin.

BENETEAU hakkında

Grubun tarihi ticari markası BENETEAU, başlangıçtan itibaren gezi teknelerinde öncü olmuştur. Dünya lideri ürün yelpazesi ve ikonik ürünleriyle, yaklaşık 35 modeli çeşitli ve yüksek performanslı becerilere sahiptir.

Akılda sadece tek bir fikirle: mümkün olduğunca çok insanın hayallerini gerçekleştirmesini sağlamak için hem tekneler hem de süreçler açısından yenilik yapmak, avangardı erişilebilir kılmak.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone