Skip to content
Monte Carlo Yachts, Raymarine DockSense Alert'i Kullanan İlk Yat Üreticisi Oldu

Press release -

Monte Carlo Yachts, Raymarine DockSense Alert'i Kullanan İlk Yat Üreticisi Oldu

Lüks Yat Üreticisi, Yeni MCY 76 Skylounge'da Destekli Yanaşma Çözümünü Açıkladı

ARLINGTON, Va. 5 Ekim 2020 – FLIR Systems, Inc. bugün Raymarine markasının, yeni yatları Monte Carlo MCY 76 Skylounge ile Raymarine DockSense® Alert'i fabrikada kuran ilk lüks yat üreticisi olacak Monte Carlo Yachts ile işbirliği yaptığını duyurdu. DockSense Alert, MCY 76 Skylounge'a eğlence amaçlı denizcilik endüstrisinin ilk akıllı nesne tanıma ve hareket algılayıcı yanaşma asistanını sağlıyor ve kaptanların dar alanlarda manevra yapmasına ve güvenle yanaşmasına olanak tanıyor.

Ödüllü motorlu yatlar üreten İtalyan üretici Monte Carlo Yachts, her modelle ısmarlama müşteri deneyimleri sunmaya odaklanmıştır. Müşterinin talebi üzerine Raymarine, MCY 76 Skylounge kaptanına benzeri görülmemiş bir durumsal farkındalık sağlayan beş kameralı bir DockSense Alert çözümü oluşturmak için Monte Carlo Yachts tasarımcılarıyla yakın bir şekilde çalıştı. MCY 76 Skylounge'un Raymarine Axiom XL sistemine tam entegre olan DockSense Alert, kaptanın yanaşma perspektifini ve gemi etrafındaki genel görünürlüğü iyileştirir. Aynı zamanda, DockSense Alert, kaptanı gemiye yakın bir nesne olduğunda bilgilendirmek için akıllı sesli ve görsel uyarılar sağlayarak tüm yanaşma deneyimini büyük ölçüde basitleştirir.

FLIR Systems'ın Raymarine markasından sorumlu Genel Müdürü Gregoire Outters, "Yatçılığı gemideki herkes için daha güvenli ve daha keyifli hale getirmeye kararlıyız. DockSense Alert yanaşma asistanı, yat endüstrisine yeni bir yenilik kategorisi getiriyor ve yat tasarımı ve mühendisliğinin sınırlarını zorlamaya devam etmek için Monte Carlo Yachts ve diğer birinci sınıf yat üreticileri ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Tekne üreticileri için DockSense Alert sistemleri artık entegrasyon için mevcut. Tekne üreticileri ve entegratörleri, www.raymarine.eu/docksense/ adresini ziyaret ederek ısmarlama bir DockSense Alert çözümünün nasıl oluşturulabileceğini öğrenebilirler.

-###-

Media contact:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com 

Related links

Topics


FLIR Systems, Inc. Hakkında

1978'de kurulan FLIR Systems savunma ve endüstriyel uygulamalar için akıllı algılama çözümlerine odaklanmış dünya lideri bir endüstriyel teknoloji şirketidir. FLIR Systems'ın vizyonu, profesyonellerin yaşamlarını ve geçim kaynaklarını kurtarabilecek daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı teknolojiler yaratan "The World's Sixth Sense" olmaktır. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir kullanıcısını takip edin.

Raymarine markası Hakkında

Bir FLIR Systems markası olan Raymarine, eğlence amaçlı teknecilik ve hafif ticari denizcilik pazarları için yüksek performanslı deniz elektronikleri üretmektedir. Raymarine ürünleri, 80 yılı aşkın bir süredir devam eden deniz navigasyon teknolojisi mirasıyla günümüzde kullanım kolaylığı, sağlam tasarımı ve güvenilirliği ile tanınmaktadır. Sınıfının en iyisi sensörler ve akıllı navigasyon sistemlerini sunmak için sürekli olarak yenilikler yapıyoruz ve böylece teknecilerin suda geçirdikleri zamanı daha güvenli ve daha eğlenceli hale getiriyoruz. Deniz elektroniği yelpazemiz, küresel bir bayi ve distribütör ağı aracılığıyla edinilebilir. Daha fazla bilgi için www.raymarine.com adresini ziyaret edin.

Monte Carlo Yachts Hakkında

Yönetiminde, tasarımcılarında ve zanaatkarlık becerilerinde gerçekten İtalyan olan Monte Carlo Yachts, Fransız Groupe Beneteau'nun endüstriyel gücü ile desteklenen, eskimeyecek lüks motorlu yatlar üretmeye adanmış bir İtalyan markasıdır.

MCY Collection'da şu anda MCY 66, MCY 70, MCY 76, MCY 80, MCY 86, MCY 96 ve MCY 105 bulunuyor. Ayrıca, Monte Carlo Yachts, ürün yelpazesini MCY 70 Skylounge ve yakın zamanda piyasaya sürülen MCY 76 Skylounge'u içeren yeni MCY Skylounge Collection ile zenginleştirdi.

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone