Skip to content
Karpaz Gate Marına Sektörün Prestijli Ödülünü Kazandı

Press release -

Karpaz Gate Marına Sektörün Prestijli Ödülünü Kazandı

Kuzey Kıbrıs destinasyonu, The Yacht Harbour Association’ın Yılın Marinası Ödülleri’nde tekrar dünyanın en iyi marinalarından biri olarak seçildi.

Kuzey Kıbrıs Karpaz Gate Marina ikinci kez dünyanın en popüler Altın Çapa sahibi marinaları arasında gösterilerek The Yacht Harbour Association (TYHA) 2018/19 Yılın Marinası Ödülleri’nde dereceye girdi.

Yer ve tekne sahiplerinin oylarıyla, Kıbrıs’ın güzel Karpaz yarım adasında 300 tekne bağlama kapasitesi ile tam teşekküllü hizmet veren marinamız, Uluslararası Yılın Marinası kategorisinde ikinci oldu.

Ödül, 5 Altın Çapa sahibi Karpaz Gate Marina’nın geçen yıl müşteri memnuniyeti konusunda yakaladığı yüksek seviyeyi göstermektedir. Sahip olduğu imkanlar ve hizmet standartları eşsiz Kuzey Kıbrıs lokasyonuyla birleşince eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

TYHA 2018/19 Yılın Marinası Ödülleri’nin adayları arasında Birleşik Krallık ve diğer ülkelerdeki tüm Altın Çapa sahibi marinalar yer aldı ve oy verenlerin beş farklı kategoride favori marinalarını seçmeleri istendi.

Bu onur Karpaz Gate Marina’ya, 2020 ilkbaharında açılması planlanan ve tesise yukarıdan bakan butik otel ve spa inşaatının başladığı heyecan verici bir yılın başlangıcında ulaştı.

Karpaz Gate Marina Genel Müdürü Liza Singer şunları kaydetti: “Yılın Marinası Ödülleri’nde tekrar seçilmek Karpaz Gate Marina için büyük bir onurdur. Çünkü bu ödül misafirlerimiz için en yüksek standartları hala koruduğumuzun bir kanıtıdır. Misafirlerimizin yaşadığı keyif ve memnuniyet bir marina işletmesi için en büyük ödüllerden biridir. Bu sebeple böyle olumlu geribildirimde bulunan tüm yer sahiplerine bizi onurlandırdıkları için minnettarız. Bu ödül, tüm misafirlerimizin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için görevlerini harfiyen ve üstün bir şekilde her gün yerine getiren marina ekibinin sıkı çalışması ve kendilerini adamaları sayesinde kazanılmıştır.2017 yılında kazandığımız önceki ödülden beri sunduğumuz hizmetleri güçlendirmek için çalışmaya devam ettik ve Teknik Merkezimizin büyümesine özel ilgi göstererek tüm tesislerimizin birinci sınıf olmasını sağladık.

İlkbahar 2020’de açılması planlanan Karpaz Gate Marina lüks butik otel ve spa ile büyümemizin bir sonraki aşamasına doğru yol alırken bu desteği arkamızda hissetmekten ayrı bir memnuniyet duyduk. Geçen sekiz yılda hedefimiz, her zaman sıra dışı dinlenme ve teknik tesisler-hizmetler sunarken cennetten bir parça olan bu bölgeyi daha fazla denizciye ve tekne sahibine tanıtmaya çalışmak olmuştur. Umarız bu yeni ödül, dünyanın çeşitli yerlerinden denizcileri ve turistleri Karpaz Gate Marina ve Kuzey Kıbrıs’a gelerek deneyimlemeye teşvik eder.”

Karpaz Gate Marina temsilcileri, 24 Nisan’da Bournemouth’ta gerçekleştirilecek olan British Marine 2019 Marina Konferansı’nda yapılacak özel tören ile ödülü alacaklar.

2017 Uluslararası Yılın Marinası ödülünün kazananı olan Karpaz Gate Marina, 2013 yılından beri sektördeki hizmet ve çalışma standartları için verilen en yüksek onur olan 5 Altın Çapa’ya sahiptir.

Kişiye özel şekilde hazırlanmış en iyi bağlama paketini görüşmek için marina ofisine +90 0533 833 7878 numaralı telefondan ya da info@karpazbay.com adresinden ulaşabilirsiniz. 2019 Fiyat Listesini ve daha fazla bilgiyi www.karpazbay.com İnternet sitemizden öğrenebilirsiniz.


Basın ilişkileri için:

Karpaz Gate Marina

Ofis Tel: +90 533 833 7878

E: info@karpazbay.com

www.karpazbay.com

Jules Riegal

Saltwater Stone

Tel: +44 (0)1202 669244

E: j.riegal@saltwater-stone.com

www.saltwater-stone.com

Related links

Categories


Karpaz Gate Marina Hakkında

  • Vizyonumuz: Karpaz Gate Marina’nın vizyonu, Doğu Akdeniz’in en az uğranan yerlerinden birini yat sektörüne tanıtmak, bölgeyi oldukça bilinen ve çekici bir yat turizmi destinasyonu haline getirmek için gelişmesine ön ayak olmak ve marinayı Doğu Akdeniz’in önde gelen limanlarından biri yapmaktır.
  • Konum: Kuzey Kıbrıs’ın Karpaz Yarımadası’nın kuzey kıyısı, Zafer Burnu’nun 20 deniz mili batısı ve Girne’nin 48 deniz mili doğusu (N35 33.5’ E34 13.6’)
  • Ödüller: Karpaz Gate Marina, The Yacht Harbour Association (TYHA) 2018/19 Uluslararası Yılın Marinası İkincisi ve 2017 Uluslararası Yılın Marinası Birincisi olmuştur. TYHA’nın en üst derecesi olan 5 Altın Çapa, Haziran 2013’te alınmıştır. ICOMIA Temiz Marina standardı Haziran 2013’te elde edilmiştir.
  • Yerler: Süper yatlar için 15 yer de dahil olmak üzere 60 metreye kadar olan tekneler için 300 bağlama yeri.
  • Bağlama hizmetleri: Her bağlama yerinin ayrı elektrik ve içme suyu vardır; TV bağlantısı; yüksek hızlı kablosuz İnternet marinanın tüm bölgelerinde bulunmaktadır.
  • Güvenlik: Tüm marinada 7/24 kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik personeli, tüm marina bölgesine giriş kontrolü ve giriş kartları.
  • Tersane: 18.000 metrekare bakım-onarım alanı, modern ve tam teçhizatlı atölyeler ve 10 metreye kadar genişliğe sahip yatları kaldırabilen 300 tonluk travel lift. Verilen hizmetler: Yat boyama, marangoz, gövde tamiratı, antifouling uygulaması (Coppercoat uygulaması dahil), cilalama ve vernikleme, güverte tik uygulamaları, motor ve şanzıman servisi, dümen tertibatı servisi, navigasyon ekipmanı servisi, elektrik işleri.
  • Yakıt: Euro dizel ve benzin bulunmaktadır.
  • Duty Free durumu: yakıt, teknik hizmet ve malzemeler, yer ücretleri duty free kapsamındadır.
  • Dinlenme tesisleri: Hemingway’s Resto-Bar; 33 metre Infinity havuz, su sporları merkezi, özel plaj, çocuk havuzu ve oyun alanı bulunan Beach Club; Sinema/Sanat Galerisi; Mephisto Dalış Merkezi; fitness merkezi/spor salonu.
  • Cruise lokasyonları: Gazimağusa (67 deniz mili) ve Girne (48 deniz mili) yönlerine doğru kısa bir gezinti ile ulaşılabilecek Kuzey Kıbrıs’ın kuzey doğu sahili boyunca millerce uzanan kumsallar ve koylar bulunmaktadır. Yakınlardaki Türk sahillerinin arasında ise Alanya, Antalya, Marmaris ve Bodrum limanları bulunmaktadır. 300 deniz mili uzaklıkta ise Yunan Adaları’na açılan kapı olan Rodos’a ulaşmak mümkündür.
  • Tesis aktiviteleri: özel Gallery Club, müzik ve film geceleri, barbekü partileri.
  • Kıyı hizmetleri: mini market, yat market, çamaşırhane, uluslararası döviz ATM’si.
  • Marina ofis hizmetleri: çevrimiçi hava durumu güncellemeleri; concierge ve VIP hizmetleri; yakındaki Lefkoşa ve Ercan hava alanlarına transfer hizmetleri.
  • İçme suyu: tesiste üretilmektedir.
  • Kirlilik kontrolü: atık su toplama ve işleme tesisi; katı atık toplama istasyonları; sintine suyu toplama hizmeti; atık motor yağı toplama istasyonları; bağımsız giderme tesisi.
  • Gümrük Kapısı: marina ofisi, yanaşma prosedürleri konusunda tam destek vermektedir.
  • Grup üyeliği: ICOMIA Marinas Group (IMG); ‘Destinations’, ART Marine Marinas tarafından kurulmuş bir özel marinalar ağıdır.
  • Liman Başkanı: Bahadır Gökçetekin
  • İletişim: VHF 10. Kanal ‘Karpaz Gate Marina’ üzerinde Marina Ofisi Marina ayrıca 16. Kanalı da dinlemektedir.
  • 2019 fırsatları*: 21 günlük kara park ile birlikte bir ücretsiz travel lift hizmeti ve antifouling uygulaması sunan yıllık bağlama peketi; VIP bakım paketi; yıllık sözleşmeyi askıya almak için ‘Dondurma Seçeneği’; suda ya da karada fleksi paket uygulaması; 5 gün öde 1 hafta kal ve yakıt ücreti teşvikleri.
    *Hüküm ve Koşullar geçerlidir

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone