Skip to content
Kuzey Kıbrıs’da yer alan Karpaz Gate Marina, DADDrally Akdeniz 2019’a ev sahipliği yapıyor
Kuzey Kıbrıs’da yer alan Karpaz Gate Marina, DADDrally Akdeniz 2019’a ev sahipliği yapıyor

Press release -

Karpaz Gate Marına İlk Kez Daddrally Akdeniz’i Ağırlıyor

Kuzey Kıbrıs'taki ilk modern yat limanı ve ilk özel giriş limanı olan Karpaz Gate Marina, DADDrally Akdeniz 2019’a ev sahipliği yapıyor.

Karpaz Gate Marina, önümüzdeki hafta 40’tan fazla teknenin katılacağı ve Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği’nin düzenlediği DADDRALLY Akdeniz’e ilk kez ev sahipliği yapacak.

Filo, 1 Ekim Salı günü, beş günlük bir konaklama için adanın Karpaz yarımadasında bulunan Marina’ya ulaşması bekleniyor. 5 Altın Çapa ödüllü Karpaz Gate Marina’nın yanaşma hizmetleri ve dinlenme tesislerinin tadını çıkarmanın yanı sıra, ralli misafirlerimiz 2 Ekim'de Hemingway’s Resto-Bar'da düzenlenecek olan özel bir akşam yemeğine katılacaklar.

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği’nin düzenlediği DADDrallies 2017 yılında Karadeniz, 2018 yılında Ege turunun ardından bu yıl için Ege-Karadeniz ve Akdeniz turuna başladı.

1 Eylül’de Orhaniye Martı Marina’da başlayan 51 günlük DADDralli Akdeniz 2019 (Likya, Pamfilya ve Kilikya) “Eski Uygarlıkların Dümen Suyunda Seyir”, geçmişin bu önemli rotasının amatör denizciler tarafından bir kez daha kullanılmasına vesile olacaktır. Türkiye'nin güney kıyılarının doğal ve tarihi mekanlarının bulunduğu bu rotada 25 gecelik durak yeri bulunmaktadır. Ralliye katılan tekneler 24 Eylül'de İskenderun'da durduktan sonra rotalarını Kuzey Kıbrıs’a çevirecek ve 6 Ekim Cumartesi gününe kadar Kapaz Gate Marina’da konakladıktan sonra 15 Ekim'de Ece Saray Marina / Fethiye'de verilecek olan son bir akşam yemeğinin ardından son bulacak. 

Karpaz Gate Marina Genel Müdürü Liza Singer, “İlk DADDralli Akdeniz’e katılacak olan tekneleri Karpaz Gate Marina'da ağırlamaktan ve bu değerli filoya Kuzey Kıbrıs'ı tanıtmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki denizciler, Marina’mızda dinlenerek, misafirperverliğimizin tadını çıkarmanın yanı sıra, civar bölgelerde yer alan olağanüstü güzelliklerdeki seyir noktalarını keşfetme fırsatını kaçırmayacaklar. Önümüzdeki yıllarda da gerçekleşecek olan DADDralli organizasyonlarını da ağırlamaktan mutluluk duyacağız.”

5 Altın Çapa Ödüllü Marina

2017 Yılı Uluslararası Marina ödülünün ardından 2018 ve 2019'da ikincilik ödülünü kazanan Karpaz Gate Marina, 2013'ten bu yana sektörde mevcut olan hizmet ve operasyonel standartların en yüksek ödüllerinden biri olan 5 Altın Çapa ödülünü de muhafaza ediyor.

Karpaz Gate Marina 2020 yılında da Kuzey Kıbrıs’a yatırımlarına devam edecek

Ülkeye giriş Limanı da olan Karpaz Gate Marina, 33m sonsuzluk havuzu ve su sporları merkezi Beach Club’ı, Özel Galeri Kulübü, spor salonu, çocuk oyun alanı ve Hemingway's Resto-Bar dan oluşan eğlence tesisleri ile 60 metreye kadar olan yatlara hitap etmektedir. Aynı zamanda Teknik Merkezinde tüm tekne boyama, marangozluk işleri, tik döşeme ve her türlü bakım onarım taleplerini karşılayabilecek donanıma sahip. 2020 baharında açılması planlanan otel, hamam ve spa da projeleri arasında yer alıyor.

2019 yılı bağlama paketlerimiz arasında esnek paketler, ücretsiz çekme-atma dahil zehirli boya paketleri ve katamaranlara özel indirimli paketler bulunmaktadır.

DADDralli’ler ve DADDrally Akdeniz 2019 rotası hakkında daha fazla bilgi için www.denizlerdeyiz.org/daddrally-mediterranean-2019 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Karpaz Gate Marina'da kişiye özel olarak hazırlanan en iyi bağlama paketlerini görüşmek için lütfen +90 0533 833 7878 numaralı marina ofisini arayın veya info@karpazbay.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. 2019 Fiyat Listesi ve daha fazla bilgi www.karpazbay.com adresindeki web sitesinde bulunabilir.

Note for Editors

English language version is available as a PDF in 'Documents' at the end of this email

Daha Fazla Bilgi İçin

Karpaz Gate Marina

Office Tel: +90 533 833 7878

E: info@karpazbay.com

www.karpazbay.com

Jules Riegal

Saltwater Stone

Tel: +44 (0)1202 669244

E: j.riegal@saltwater-stone.com

www.saltwater-stone.com

Related links

Categories


Karpaz Gate Marina Hakkında

Vizyonumuz: Karpaz Gate Marina'nın vizyonu, Doğu Akdeniz'in daha az tanınmış olan bölgelerini yatçılık sektörüne tanıtarak, bu bölgenin kalkınmasına ve cazip bir turizm destinasyonu olmasına öncülük etmektir.

  • Yer: Kuzey Kıbrıs'taki Karpaz Yarımadası'nın kuzey kıyısında, Andreas Koyu'nun 20nm batısında ve Girne'nin 48nm doğusunda (N35 33.5’ E34 13.6’)
  • Ödüller: Yat Limanı Birliği (TYHA) 2019 ve 2018/19 yılı Uluslararası Marina İkincilik Ödülü, 2017 Uluslararası Yılın Marinası birincilik ödülü, 5 Temmuz 2013 5 Altın Çapa ve ICOMIA Clean Marina ödüllerine layık görülmüştür.
  • Rıhtımlar: Süper yatları da barındırabilecek 15 rıhtım da dahil olmak üzere 60m'ye kadar toplam 300 bağlama yeri.
  • Rıhtım hizmetleri: Her rıhtım için mevcut olan elektrik ve su, TV bağlantısı, Marinanın tamamını kapsayan yüksek hızlı Wi-Fi.
  • Güvenlik: Marina genelinde 7/24 CCTV ve güvenlik personeli ve tüm giriş noktalarına kontrollü ve kartlı erişim.
  • Tersane: 18.000 metrekarelik kuru depolama alanı, modern ve tam donanımlı atölyeler ve 300 tonluk bir seyahat asansörü. Hizmetler arasında yat boyama, marangozluk, tekne onarımı, Coppercoat uygulaması dahil, cilalama, tik işi, motor ve redüksiyon dişli servisi, dümen sistemi servisi, navigasyon ekipman servisi ve her türlü elektrik işleri yer almaktadır.
  • Yakıt: Yakıt istasyonunda Eurodizel ve benzin mevcuttur.
  • Duty Free: Yabancı bandıralı gemiler için, yakıt, teknik servis ve sarf malzemelerin yanı sıra bağlama ücretlerine de gümrüksüz fiyat uygulamaları.
  • Eğlence tesisleri: Hemingway’s Resto-Bar’ 33m Sonsuzluk havuzu, su sporları merkezi, çocuk havuzu ve oyun alanı, restoran ve barın bulunduğu Beach Club, Sinema / Sanat Galerisi, Mephisto Dalış Merkezi ve spor salonu.
  • Seyir Yerleri: Kuzey Kıbrıs'ın kuzey doğu sahilinde kilometrelerce kumlu plajlar ve harika koylar bulunmaktadır, Magusa (67nm) ve Girne (48nm) gibi kısa bir mesafededir. Yakınlarındaki güney kıyı şeridi Alanya, Antalya, Marmaris ve Bodrum limanlarıdır. Sadece 300 deniz milinin mesafesinde Yunan adalarına açılan Rodos'a ulaşmak da mümkün.
  • Yerinde etkinlikler: Özel Galeri Kulübü, müzik, film be Barkekü geceleri.
  • Kara hizmetleri: Mini market, chandlery, çamaşırhane, uluslararası ATM.
  • Marina ofis Hizmetleri: Güncel hava durumu raporları, konsiyerj ve VIP servisi, Larnaka ve en yakın havalimanı Ercan'a taşıma hizmeti.
  • Tatlı Su: Sahada üretilir
  • Kirlilik kontrolleri: Atık su toplama ve arıtma tesisi; katı atık toplama istasyonları; sintine suyu toplama servisi, atık motor yağı toplama istasyonları ve arıtma tesisi.
  • Giriş Limanı: Tüm giriş - çıkış ve gümrük prosedürleri.
  • Grup üyeliği: ICOMIA Marinas Group (IMG)
  • İrtibat: VHF Kanalı 10 'Karpaz Gate Marina' kanalında Marina Ofisi. Ek olarak Kanal 16'da takip edilmekte.
  • 2019 teklifler *: 2019 yılı bağlama paketlerimiz arasında, 21 gün kara park, ücretsiz çekme-atma dahil zehirli boya paketi, VIP Bakım, Dondurma opsiyonu, 7 gün kal 5 gün öde gibi paketler bulunmaktadır.
    * Şartlar ve Koşullar geçerlidir

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone