Skip to content
JL Audio's Media Master 100s die de NMEA 2000® netwerk protocollen ondersteunen, compatibel met de Lowrance®, Simrad® en Garmin® Multifunctionele displays.
JL Audio's Media Master 100s die de NMEA 2000® netwerk protocollen ondersteunen, compatibel met de Lowrance®, Simrad® en Garmin® Multifunctionele displays.

Press release -

JL Audio: JL Audio kondigt NMEA 2000® compatibiliteit voor Simrad, Garmin en Lowrance Multifunctionele Displays aan!

JLAudio, marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige marineaudio,treedt met de innovatieve Mediamaster 100s, toe tot het selecte groepje van elektronica fabrikanten die de NMEA 2000®netwerk protocollen ondersteunen, compatibel met deLowrance®,Simrad®en Garmin®Multifunctionele displays.

De snelle ontwikkelingen in marine elektronica sinds de introductie van de NMEA 2000® Interface Standaard zijn indrukwekkend, en geeft bootbouwers de kans om complexe installaties te verzorgen volgens de wens van de klant, zonder dat daar grote kabelbomen aan te pas komen.

Anders dan veel marine audio radio’s die vaak ook nog de vorm hebben van een autoradio, is JL Audio’s MediaMaster 100s® van het begin af ontworpen en vormgegeven om aan te sluiten bij de overige instrumenten op de stuurstand van een boot. De uitgebreide audio en bedieningsmogelijkheden zijn specifiek ontwikkeld voor de watersport, en natuurlijk biedt de MediaMaster 100s® een ongekende geluidskwaliteit, intuïtieve bediening en diverse marine audio oplossingen voor bootbouwers en booteigenaren.

De NMEA 2000® standaard biedt bootbouwers een standaard van digitale gegevensoverdracht tussen verschillenden apparaten van verschillende fabrikanten, hierdoor ontstaat er een heus geavanceerd netwerk binnen de boot waarin de afzonderlijke apparaten met elkaar kunnen communiceren. Het geen uiteindelijk een betrouwbaar netwerk en een eenvoudige doch geavanceerde communicatie en bediening van de boot oplevert.

NMEA 2000® gecertificeerde elektronica worden aangesloten op en delen informatie via een netwerk kabel welke het digitale signaal verspreid door gehele boot. De specifieke elektronica, zoals bijvoorbeeld de MediaMaster 100s® wordt simpel in het netwerk geplugd en maakt vervolgens onderdeel uit van het netwerk van de boot. Elk op het netwerk aangesloten kan vervolgens communiceren met alle andere op het zelfde netwerk aangesloten instrumenten.

De NMEA 2000®audio integratie van JLAudio’sMediaMaster® zorgt ervoor dat de Mediamaster gebruikt kan worden als “ master Control station” voor het bedienen van op het bootnetwerk aangesloten apparaten of dat de MediaMaster®direct bediend kan worden vanaf een compatibel multifunctioneel display.

JLAudioMarine Europe's Managing Director,Paul Baker legt uit: "de vraag naar kwalitatief betere marineaudiosystemen zoals die van JLAudio vergroot de noodzaak van een naadloze integratie van de verschillende elektronische componenten die tegenwoordig worden toegepast binnen een boot”.

“JL Audiois gecommitteerd aan de NMEA entertainmentstandaard en we zijn trots om onderdeel uit te maken van hetNMEA®2000netwerk wat ons in staat stelt om naadloos samen te werken met de meest toonaangevende elektronica fabrikanten.

Voor meer informative: www.jlaudiomarine.eu

Ends

Contact details:

Joris Gebuis

Waterproof Products International

Tel: 0297769033

Joris.gebuis@waterdichteaudio.nl

www.jlaudiomarine.eu

Related links

Topics


Over JLAudio

JL Audio is de meest toon aangevende Amerikaanse producent van hoogwaardige auto en marine audio systemen. JL Audio staat voor producten met een exceptionele betrouwbaarheid en ongeëvenaarde audio kwaliteit, ontwikkeld en getest voor jaren luisterplezier. Alle JL Audio speakers worden in de US ontwikkeld en geproduceerd. De Marine producten van JL Audio zijn specifiek ontwikkeld voor de watersport markt en maakt home audio kwaliteit beschikbaar voor elke bootbezitter.

Over Waterproof Products Int.

Waterproof Products Int. is de exclusieve importeur voor de Benelux van JL Audio Marine producten. Waterproof Products Int. Levert haar audio producten aan de meest toonaangevende bootbouwers en heeft een groot dealer netwerk van watersportbedrijven en technische installatie bureaus.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone