Skip to content
M-Series: uuden sukupolven Premium-luokan lämpökamerat merikäyttöön
M-Series: uuden sukupolven Premium-luokan lämpökamerat merikäyttöön

Press release -

FLIR: M-Series: uuden sukupolven Premium-luokan lämpökamerat merikäyttöön

FLIR on jo yli 25 vuoden ajan ollut merikäyttöön tarkoitetutujen ensiluokkaisten pimeänäkö- ja lämpökamerateknologioiden synonyymi. Palkitut FLIR M-Series -laitteet ovat julkistamisestaan lähtien muodostaneet merikäyttöön tarkoitettujen lämpökameralaitteiden standardin. Veneilijät, ammattimerenkulkijat ja meripelastajat kaikkialla maailmassa luottavat FLIR M-Series -tuotteisiin pimeänavigoinnissa ja turvallisen merenkulun varmistamisessa.

FLIR voi nyt ylpeänä kertoa, että M-Series -laitteiden kääntö- ja kallistustoimintojen monianturijärjestelmä on uudistettu antamaan käyttöön lisää toimintoja, tehokkaampi suorituskyky ja entistä parempi tilannetietoisuus.

Jopa 640 x 480 kuvapisteen lämpökamerakuvaa tuottavissa FLIR M-Series Next Generation -uutuuskameroissa on parannettuja infrapunaominaisuuksia, jatkuva e-zoom-toiminto sekä päivitetty optiikka. Dual Payload -malleissa on nyt parannettu hämäräkäyttöön tarkoitettu värikamera, jossa on jopa 36-kertainen zoom. M-Series Next Generation -kamerat on helppo integroida saumattomasti nykyaikaisiin navigointijärjestelmiin. M-Series-laitteita voidaan ohjata ja käyttää Raymarine-, Garmin-, Furuno- ja Simrad-monitoiminäyttöjen kautta. Lisäksi M-Series-lämpökamerakuvaa voidaan siirtää aluksen kaikkiin näyttölaitteisiin, joissa on analoginen videotulo. Monitoiminäyttölaitteiden lisäksi uusia M-Series-laitteita voidaan käyttää FLIR:n joystickeillä: JCU1, JCU2 ja uusi, pienikokoinen JCU3.

Kussakin kuudesta uutuusmallista on nyt myös gyrotasapainotus, joten kamera tuottaa aina vakaata kuvaa kovassakin merenkäynnissä.

M-Series Next Generation -kameroiden avulla näet enemmän – ja kauemmaksi – kuin koskaan ennen. Jopa yön pimeydessä.

M-Series Next Generation -tuotteiden hinnat alkavat 8 995 dollarista/ 9450.00 EUR +TAX.

Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links


FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on maailman johtava yritys havaitsemista ja tilannetietoisuutta parantavien anturijärjestelmien suunnittelun, valmistuksen ja markkinoinnin alalla. FLIR-yrityksen kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajasti lämpökuvaus-, tilannetietoisuus- ja turvasovelluksissa, ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonnassa, navigoinnissa, vapaa-ajan käyttökohteissa, tutkimus- ja kehitysyössä, tuotannonvalvonnassa, etsintä- ja pelastustoiminnassa, huumevalvonnassa, kuljetusturvallisuudessa, raja- ja merivalvonnassa, ympäristövalvonnassa sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitsemisessa Lisätietoja on FLIR-yrityksen web-sivustossa osoitteessa www.FLIR.com. 

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone