Skip to content
 Karşınızda M Serisi Yeni Nesil, Yüksek Kaliteli, Denizde Termal Gece Görüş Kameraları
Karşınızda M Serisi Yeni Nesil, Yüksek Kaliteli, Denizde Termal Gece Görüş Kameraları

Press release -

FLIR: Karşınızda M Serisi Yeni Nesil, Yüksek Kaliteli, Denizde Termal Gece Görüş Kameraları

FLIR, 25 yıldan uzun bir süredir yüksek kaliteli, denizde termal gece görüş teknolojilerinde tek isim olmuştur. Ödül sahibi FLIR M Serisi, piyasaya çıktığı günden beri denizde termal görüntüleme alanında standartları belirlemiştir. Tüm dünyada yat kaptanları, profesyonel denizciler ve acil durum ekipleri karanlıkta hareket edip güvende kalabilmek için FLIR M Serisinden yararlanmaktadır.

FLIR, M-Serisi kaydırma/eğme özellikli, çok sensörlü sisteminin ek işlevler, daha yüksek performans ve geliştirilmiş durumsal farkındalık sunacak şekilde yeniden tasarlandığını memnuniyetle duyurmaktadır

640x480 çözünürlüğe kadar termal görüntüleme sağlayabilen FLIR’in yeni M Serisi Yeni Nesil kameraları, geliştirilmiş IR görüntüleme özellikleri, sürekli e-yakınlaştırma ve optik özelliklerde yükseltmeler sunmaktadır. Çifte yük modelleri artık, 36 kata kadar yakınlaştırma özelliğine sahip, geliştirilmiş bir düşük ışık koşullarında görebilen renkli kamera bulundurmaktadır. M Serisi Yeni Nesil kameraları, modern navigasyon sistemleriyle sorunsuzca entegre edilebilir. Raymarine, Garmin, Furuno ve Simrad'in sunduğu çok işlevli navigasyon ekranlarının tümü M Serisini görüntüleyebilir ve kontrol edebilir. Ayrıca, deniz taşıtında bulunan analog video girişine sahip tüm ekran ve monitörler M Serisinden gelen termal videoları görüntüleyebilir. Yeni M Serisi, MFD tarafından kontrol edilebilmeye ek olarak FLIR’in Joystick Kontrol Üniteleri ürün grubu (JCU1, JCU2 ve yeni kompakt JCU3) kullanılarak uzaktan da çalıştırılabilir.

Bunların yanı sıra altı yeni modelin her birinde cayro dengeleme özelliği bulunur, böylece kamera dalgalı deniz koşullarında görüntü kalitesini asla kaybetmez.

M Serisi Yeni Nesil kameraları, her zamankinden daha fazlasını ve daha uzağı görmenize olanak tanımaya devam etmektedir. Gecenin karanlığında bile bu durum değişmez.

M Serisi Yeni Nesil kameralarının fiyatları 8.995 ABD/ 9.450.00 EUR+TAX dolarından başlamaktadır. 

Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

FLIR Systems, Inc. çevresel bilgi ve görünürlüğü geliştiren sensör sistemlerinin tasarımı, üretimi ve pazarlamasında dünya lideridir. FLIR'in gelişmiş sistemleri ve bileşenleri; havadan ve karadan keşif, durum gözlem, navigasyon, eğlence, AR-GE, üretim süreç kontrolü, arama kurtarma, narkotik takip, nakliye güvenliği, kara ve deniz sınır devriyeleri, çevresel gözlem, kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer ve patlayıcı madde (CBRNE) tehditlerinin tespiti gibi çeşitli termal görüntüleme, durumsal farkındalık ve güvenlik uygulamalarında kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için www.FLIR.com adresinden FLIR'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone