Skip to content
Yeni kompakt FLIR M100/M200 termal kameraları suda görünürlüğü bir üst düzeye taşıyor
Yeni kompakt FLIR M100/M200 termal kameraları suda görünürlüğü bir üst düzeye taşıyor

Press release -

FLIR: Geceleri Navigasyon Artık Çok Daha Kolay

Yeni kompakt FLIR M100/M200 termal kameraları suda görünürlüğü bir üst düzeye taşıyor

Bugün piyasaya sürdüğümüz M100 ve M200 deniz termal kameraları, çok sayıda hobi amaçlı tekne sahibinin termal görüntüleme teknolojisinden yararlanmasına olanak sağlayacaktır. Termal kameralar, geceleri balık avlarken, yelkenle seyahat ederken veya suda seyrederken görünürlüğü artırır.

Bugüne kadar geliştirilmiş en kompakt kaydırma ve eğme özellikli FLIR deniz termal kameraları olan FLIR M100 ve M200, üstün görüntü kalitesi ve yapay zeka özellikleri sağlayan bir entegre çok çekirdekli video işlemcisinin bulunduğu FLIR'in Boson™ yüksek performanslı termal kamera çekirdeği kullanılarak tasarlanmıştır. M100 ve M200 bir Raymarine Axiom MFD cihazı ile birleştirildiklerinde, kullanıcılar FLIR'in yeni ClearCruise™ akıllı termal analiz özelliklerinden yararlanabilir. Tekne, engel veya navigasyon işareti gibi "su dışı" nesneler belirlendiğinde görsel ve sesli uyarılar sağlayan bu teknoloji sayesinde tekne sahipleri hiç olmadığı kadar yüksek düzeyde farkındalık ve güvenlik elde eder.

M100, teknenin baş kısmı yüksekte olarak hareket ettiği durumları dengelemek için eğimin ayarlanabilmesi özelliğine sahiptir. FLIR'in en hesaplı deniz termal kamerası olan M100, 2.495 ABD dolarına satılmaktadır. Devrim niteliğinde bir ürün olan M200, tam olarak kaydırma ve eğme özelliği sayesinde hem yatay hem de dikey düzlemde 360 derecelik bir bakış açısı sağlar. 3.495 ABD dolarına satılan M200, tüm dünyadaki tekne sahiplerine daha güvenli bir navigasyon deneyimi sunmaktadır.

M100 ve M200'ün Önemli Özellikleri

Her Deniz Taşıtında Kolay Kurulum

IP video teknolojisi, fazladan video sinyal kablosu ihtiyacını ortadan kaldırarak kurulumu kolaylaştırır. M100 ve M200, basit bir Ethernet bağlantısı kullanılarak birden fazla uyumlu MFD ile bir ağ oluşturabilir.

Tetikte Olun ve Güvende Kalın

FLIR ClearCruise™ IR Analiz teknolojisi, yeni Raymarine Axiom MFD'leri ile birlikte kullanıldığında tehlikeli engellere karşı sürekli tetikte olur.

Daha Hesaplı Bir Şekilde Üstün Termal Özellikler

2.499.99 dolardan/ 3495.00 EUR excl.TAX başlayan fiyatlarla tam çözünürlüklü 320x240 termal görüntüleme kameraları.

M100 ve M200, ilk çeyreğin sonundan itibaren FLIR'in Raymarine ve FLIR Maritime bayilerinden edinilebilir. Bu ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.flir.com/marine adresini ziyaret edin.

Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone