Skip to content
Raymarine: Onboard Lifestyles

Blog post -

Raymarine: Onboard Lifestyles

Forretningsmand fra Connecticut, Raf Aviner, er afhængig af Raymarine og FLIR electronics til at opretholde sikkerheden for hans familie og deres MCY 76 Skylounge på vandet

Raf Aviner og hans familie elsker livsstilen omkring sejlads. Fra deres hjemhavn i Connecticut bruger familien Aviner masser af tid på at krydse farvandet ved Long Island Sound, hvor de udfører hyppige passager op ad Hudsonfloden og op ad østkysten til det nordlige Maine. "Vi tilbringer en masse tid på båden", siger Aviner, der henviser til sit nuværende fartøj, en MCY (Monte Carlo Yachts) 76 Skylounge. "Vi tager meget på krydstogt, fra juni til oktober her i det nordøstlige og gennem hele vinteren på begge Floridas kyster. Selv når vi ikke er ude at sejle, bliver båden jævnligt brugt som en flydende lejlighed, og jeg bruger den også som kontor."

Aviner overgik til motorsejlads for næsten ti år siden og har ejet tre lystbåde i denne periode; de to seneste både var MCY'er. "Den oprindelige idé var at bruge båden til at komme væk fra arbejdet, men jeg opdagede hurtigt, at jeg absolut elsker at arbejde der; det er mit lykkested," siger Aviner.

Hans ønske om at arbejde fra båden blev en primær overvejelse under bygningen af hans nuværende 76 Skylounge, den første nogensinde af sin slags fra den velkendte, italienske producent. "Der var kompromiser i forhold til mine to første både," siger Aviner. "Enten var jeg i kahytten med en bærbar computer på mit skød eller i salonen. Jeg havde aldrig et rigtigt sted for mig selv. Vi ønskede mere indvendig plads i salonen, og ikke at have en rorstation dernede på den nye 76, åbner virkelig tingene op. MCY fordoblede også pladsen på flybroen på den nye 76. Dette blev gjort ved at aflukke det rum, der var lavet som en meget stor anden salon, der også fungerer som et dejligt, roligt kontor for mig, så jeg kan arbejde endnu mere komfortabelt og effektivt fra båden."

Aviner, der ofte selv styrer båden, begyndte at lede efter teknologier, der ville øge situationsbevidstheden og sikkerheden, inden hans 76 Skylounge, der er bestilt med dobbelte 1650-HP MAN dieselmotorer, var i nærheden af at blive bygget færdig. En fuld suite med den nyeste elektronik fra Raymarine og FLIR gav løsningen, gav Aviner modet og leverede i sidste ende den førsteklasses funktionalitet og øgede ro i sindet, som yachtsejleren søgte.

"Jeg var blandt andet på udkig efter et kamerasystem, der ville give en form for luftperspektiv rundt om båden, der vil vise sig nyttigt ved manøvrering på snævre pladser," fortæller Aviner. "Jeg blev introduceret til en repræsentant fra Raymarine, der havde oplysninger om det nye DockSenseTM Alert-system. Jeg var imponeret, og vi besluttede at installere det. Jeg er tilfreds med det, og det er et meget godt system, der er pålideligt og velfungerende."

En nylig undersøgelse bestilt af Raymarine viste, at over 70 % af erfarne kaptajner rapporterede om en vis grad af stress, når de skulle lægge til. DockSense Alert giver kaptajner som Raf Aviner tilliden til at manøvrere fartøjet, når der er begrænset synlighed, hvilket hjælper med at undgå pinlige eller, endnu værre, dyre ulykker.

DockSense® Alert integreres med bådens Raymarine Axiom®multifunktionsskærme for i realtid at præsentere et overblik i fugleperspektiv over fartøjet og dets umiddelbare omgivelser. Raymarines 3D stereovisningskameraer leverer live video ved roret – eller ved enhver anden kontrolstation, der er udstyret med en Axiom skærm – og anvender avancerede bevægelsessensorer til nøjagtigt at måle afstanden mellem båden og eksterne objekter. Systemet leverer også hørbare og visuelle advarsler, der intelligent informerer Aviner eller hans kaptajn om genstande, der ellers er ude af syne fra roret.

"Da jeg var vant til et andet elektronikmærke, var jeg lidt nervøs ved at gå over til Raymarine, men mine venner på MCY var vedholdende," siger Aviner, en selvudnævnt techfreak. "Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med teknologien. Vi finder Raymarine ClearCruiseTM AR-systemet (udvidet virkelighed) meget nyttigt til navigation samt FLIR M364C, som bruger HD-kameraer til både termiske og synligt lys for at få klare billeder, mens du er på vej under alle lysforhold. Begge disse systemer, såvel som DockSense Alert, integreres problemfrit med alt andet Raymarine-udstyr og andre systemer om bord og er sande game changere," fortsætter Aviner. "Jeg ønskede at have alle de bedste og nyeste systemer på denne båd, og Raymarine har virkelig leveret varen."

På tidspunktet for interviewet var Aviners båd stadig i den Mexicanske Golf på Floridas vestkyst, men forretningsmanden afventede spændt dens ankomst til Connecticut. "Vi henter den snart," siger han. "Den er blevet en stor del af vores families daglige liv, og vi savner hende bestemt, når vi er væk. Vi er så heldige at have en masse smukt farvand og spændende destinationer at udforske her i nordøst, og vi glæder os meget til at starte vores sommerkrydstogtsæson."

For mere information om de mange måder, Raymarines produkter og teknologier øger sikkerheden, bevidstheden og tilfredsheden for fritidssejlere, lystfiskere, sejlere og beredskabsfolk, besøg 

raymarine.eu

###

Mediekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone