Skip to content
Muuta Raymarine Element HV -kaikuluotain-/GPS-näyttö parhaaksi pilkkikaiuksi

Blog post -

Muuta Raymarine Element HV -kaikuluotain-/GPS-näyttö parhaaksi pilkkikaiuksi

LightHouse Sport -käyttöjärjestelmän päivitys tuo uusia tehokkaita pilkkikalastusominaisuuksia; Element-pilkkikalastussarja muuttaa laitteen kannettavaksi all-in-one paketiksi

Jää saattaa estää joitakin pohjoismaisia kalastajia pääsemästä suosikkiapajilleen, mutta ei niitä, jotka lähtevät jäälle jalan, mönkijällä tai moottorikelkalla. Kalastus ei pääty koskaan, jos on sisua. Ja niiden kohdalla, joilla on Raymarinen Element HV -sarjan tehokas CHIRP-kaikuluotain-/GPS-näyttö, "fiksun" kalastuksen ei tarvitse päättyä jään tullessa.

Raymarinen uusimman ilmaisen LightHouse Sport -käyttöjärjestelmäpäivityksen (v3.10.10) ansiosta Raymarine Element HV:n omistajat pääsevät käyttämään mukautettuja profiileja ja asetuksia, jotka auttavat pilkkijöitä menestymään ja nauttimaan kalastuksesta enemmän. Ohjelmistopäivityksen jälkeen Raymarinen Element-pilkkikalastussarja sisältää kaiken tarpeellisen, jotta Elementin tehokkaita ominaisuuksia voi käyttää jäällä – tai missä tahansa muualla, missä tarvitaan täysin kannettava all-in-one kaikuluotain-/GPS-ratkaisu.

Tehokkaita pilkkikalastusominaisuuksia

LightHouse Sport v3.10.10 tarjoaa pilkkijöille mukautetun käyttöliittymän, josta pääsee nopeasti olennaisiin pilkkikalastusnäyttöihin, kuten Radial (flasher), A-Scope, Trail (kartta) & Radial sekä Trail & A-Scope. Käytettävissä on tietenkin myös korkeataajuuksinen CHIRP-kaikuluotainnäkymä.

Radiaalinen (flasher) kaikuluotainnäkymä – pilkkijöiden ja monen avovesikalastajan suosima pystynäkymä – tarjoaa kalastajille tosiaikaisen näkymän koko vesipylväästä, mukaan lukien pohjan, kalastajan vieheen tai syötin tarkan syvyyden sekä kalojen tarkan syvyyden niiden uidessa kaikukeilan poikki. Näin kalastajat voivat säätää syötin syvyyttä ja liikettä houkutellakseen kalat tarttumaan siihen.

A-Scope näyttää samat olennaiset tosiaikaiset tiedot toisella tavalla esittäen kaikuluotauskohteiden (kalojen ja syötin) syvyyden ja sijainnin sekä kaikukeilan tarkan leveyden pohjassa ja sen suhteellisen leveyden koko vesipylväässä. A-Scope-näkymä auttaa erityisesti määrittämään, ovatko kalat suoraan reiän alla vai sen sivulla.

Trail (kartta) -näkymät näyttävät kalastajalle hänen tarkan sijaintinsa suhteessa syvyyskäyriin, vedenalaisiin rakenteisiin ja suojiin, kulkuväyliin ja käytettävän karttakortin esittämiin muihin yksityiskohtiin. Lisäksi se näyttää reitin tai liikkeet sijaintien välillä.

Element-pilkkikalastussarja

Tämä vesitiiviillä kassilla ja tukevalla alustalla varustettu kannettava sarja on suunniteltu erityisesti 7” Raymarinen Element HV -kaikuluotain-/GPS-näytölle ja kestämään rankat talviolosuhteet. Täyskokoiset säilytystaskut tarjoavat runsaasti tilaa välineille ja integroidut vavanpidikkeet tekevät tarvikkeiden kuljettamisesta ja järjestyksessä pitämisestä helppoa pilkkijöille. Element-pilkkisarja sisältää ladattavan 12 V:n / 7 Ah:n akun, laturin ja korkeataajuisen CHIRP CPT-S -pilkkikaikuanturin sekä kellukkeen. Valmiit esiporatut reiät näytön asennustelineelle muuttavat 7” Element HV:n parhaaksi all-in-one kannettavaksi pilkkikalastussarjaksi.

Element-pilkkikalastussarjan ominaisuudet

Sarja sisältää vesitiiviin kassin, 12 V:n / 7 Ah:n akun ja yleislaturin, alustan, CPT-S-pilkkikaikuanturin ja kellukkeen sekä klipsit

Korkeataajuuksinen CHIRP CPT-S -pilkkikaikuanturi havaitsee syötin ja kalat aina 270 metriin saakka

Kestävä vesitiivis kassi, jonka on helposti auki pysyvä luukku helpottaa katselua

Esiporatut reiät 7” Raymarine Element HV näytön asennustelineelle (Element HV ei sisälly toimitukseen)

Ylimääräistä säilytystilaa eri kokoisille varustelaatikoille ja integroidut vavanpidikkeet kuljettamaan kaikki varusteet

Sh. 241,80 €

Jos sinulla on jo tehokas Element HV -kaikuluotain-/GPS-näyttö, nyt voit valloittaa myös aavan jään. Lue lisää täältä

Päivitä LightHouse Sport OS LightHouse Sport -käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon täällä ja lisää pilkkiominaisuudet Element-kaikuluotain-/GPS-näyttöösi.

###

Media contact:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Subjects

Categories

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone