Skip to content
Forvandle Raymarine Element HV Sonar/GPS-skjerm til den ultimate isfiskemaskinen

Blog post -

Forvandle Raymarine Element HV Sonar/GPS-skjerm til den ultimate isfiskemaskinen

Oppdateringen av operativsystemet LightHouse Sport låser opp kraftige, nye isfiskefunksjoner; Element isfiske kit gjør det til en bærbar alt-i-ett-pakke

Isen kan for noen være en hindring, for andre er det en ny mulighet for fiske om vinteren. For disse hardhausene er det alltid mulig å fiske. Og for de som har oppdaget Raymarines kraftige Element HV-serie med CHIRP Ekkolodd/GPS-skjerm er det ikke slutt på fisket selv om isen har lagt seg.

Takket være Raymarines nyeste gratis oppdatering av programvaren LightHouse Sport (v3.10.10), har Raymarine Element HV-eiere tilgang til personlig tilpassede profiler og innstillinger som er designet for at isfiskere skal finne mer fisk under isen. Og når programvaren deres er oppdatert, bidrar Raymarine Element isfiske kit med alt det nødvendige for å benytte Elements kraftige funksjoner på isen – eller hvor som helst ellers som krever et fullt bærbart alt-i-ett ekkolodd/GPS-løsning.

Kraftige funksjoner for isfiske

LightHouse Sport v3.10.10 låser opp et egendefinert brukergrensesnitt for isfiske som gir rask tilgang til viktige isfiskeskjermbilder og funksjoner. Selvfølgelig er også høyfrekvent CHIRP-ekkoloddvisning tilgjengelig.

Radial (blinker) ekkoloddvisning – en favoritt blant isfiskere – gir sportsfiskere en sanntidsvisning av hele vannsøylen, og viser bunnen, den nøyaktige dybden på fiskerens sluk eller agn, og den nøyaktige dybden på fisken når de krysser ekkoloddstrålen, slik at sportsfiskere kan justere slukdybden og presentasjonen for å lokke spesifikk fisk til å bite.

A-Scope viser den samme viktige sanntids informasjonen på en annen måte, og viser dybden/plasseringen av fisk og sluk, samt den eksakte bredden på giverstrålen på bunnen og dens relative bredde gjennom hele vannsøylen. A-Scope-visningen er spesielt nyttig for å bestemme om en fisk er rett under hullet eller til siden for det.

Trail (map) visninger lar sportsfiskeren se sin nøyaktige plassering i forhold til dybdekonturer, struktur, bunn, veipunkter eller andre detaljerte funksjoner som deres installerte kart gir. Det viser også sporet eller bevegelsen mellom steder.

Element Isfiske Kit

Takket være den vanntette bagen og solide konstruksjonen, laget spesielt for 7” Raymarine Element HV Sonar/GPS-skjerm, er dette bærbare settet konstruert for å tåle de tøffeste forholdene. Store lommer gir rikelig plass til utstyr, og de integrerte stangholderne gjør det enkelt for isfiskere å reise med alt fiskeutstyret sitt på en enkel måte. Element Isfiske Kit inneholder et oppladbart 12 V/7 Ah batteri, lader og høyfrekvens-CHIRP CPT-S isfiskesvinger med flyter. Det kommer forboret og klargjort til å forvandle hvilken som helst 7” Element HV til den ultimate, alt-i-ett, bærbare isfiskepakken.

Element Isfiske Kit – funksjoner

Settet inneholder vanntett bag, 12 V/ 7Ah batteri med lader, bunn, CPT-S is svinger med flyter og klips

Høyfrekvens CHIRP CPT-S is svinger kan finne fisk ned mot 200-300 meter avhengig av forholdene.

Den solide vanntette bagen er enkel å åpne for å se på ekkoloddbildet.

Forboret for montering av 7” Raymarine Element HV (Element HV medfølger ikke)

Ekstra plass til utstyr i ulike størrelser og stangholdere, for enklere transport

Veiledende pris kr. 2490,- inkl. mva.

Hvis du allerede har en Element HV Sonar/GPS-skjerm, kan du nå bli sjef på isen også. Les mer her

Oppdater til nyeste versjon av operativsystemet til LightHouse Sport her, og lås opp alle isfiskefunksjonene i din Element Sonar/GPS-skjerm.

###

Media contact:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone